WLD_Wlodi Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 DT, DT , DT!!! -Wygląd rasowego Enduro-Uniwersalny sprzęt-Bezawaryjny(napewno nie taki jak komarek a RD podobno się sypią)- i dużo dużo więcej plusów Wady- Podobno przednie zawieszenie jest zbyt miękkie( u mnie w DT50R jest w sam raz)-Spalanie do 5 l w terenie Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 kolega zapytał sie w dziale zapaleńców enduro gdzie 3/4 ludzi jeździło/jeździ na DT, to chyba niebedzie zbyt przejzysta odp bo każdy jest tuatj zza DT(no może z wyjatkiem mnie ;) ) ale RD też mi sie niepodoba! pzdr :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A ja wogole nieodpowiem na temat bo jestem za Mtx :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 MTX ;) i tu cie popieram Dibo :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 true true, Honda to Honda :smile:a wloszczyzna to na zupe ;) ale swoja droga to ja, mimo ze nie posiadam zadnej z w/w bralbym DT, ja mowia, bardziej uniwersalne, no i ma troche tego wygladu. RD to takie jakies przestarzale... wiesz jak w yamahach chodza biegi, sprzeglo...?:P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Jeden napisal i teraz kolejni... Przeczytajcie wczesniejsze posty i zobaczcie na ostatnia date :buttrock: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi