Wo09 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam ! Potrzebuje kupić czujnik do licznika KTM EXC 125 - wygląda to jak śruba tylko jest plastikowa. Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Wo09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 w salonie ktm , www.ktm.info Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wo09 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 w salonie ktm , www.ktm.info Cena jaką mi powiedzieli za ten czujnik to 120 zł, więc wole sobie kupić nowy licznik rowerowy, tylko pytanie jaki będzie odpowiedni ? – jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Masz licznik elektroniczny w KTM? Jeżeli dobrze myślę, to jest tam zwykły sensor magnetyczny do kupienia za jakieś 3 zł. Na 90% bedzie działać, bo kumplowi w SIGMIE rowerowej też zmieniałem i było OK, a KTM montuje liczniki tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wo09 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Masz licznik elektroniczny w KTM? Jeżeli dobrze myślę, to jest tam zwykły sensor magnetyczny do kupienia za jakieś 3 zł. Mam tylko sam licznik.Trochę poprzeglądałem allegro i w zasadzie to nie wiem jaki licznik rowerowy będzie odpowiedni, chodzi mi o obwód koła itp. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Wo09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Kupiłeś sam licznik, czy ci fabrycznie montowany elektroniczny licznik padł? Obwód koła wyliczasz i wpisujesz do licznika (chyba, że licznik za 5 zł ma fukncje wybierania wielkosci koła w calach i rozmiar koła motocykla sie nie łapie). Żeby nie było pytań obwód koła liczysz r(promień)*2pi(6,28). Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wo09 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kupiłeś sam licznik, czy ci fabrycznie montowany elektroniczny licznik padł? Licznik jest fabryczny, chyba SIGMA 500 jak się nie mylę – tylko czujki są skopane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palmer74 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zadzwoń socie do firmy PLUS w WarszawieOni tam mają zarówno czujniki jak i stopkę do licznika jak mniemam nie masz nic oprócz samego licznika.tel 022-644-29-02 tylko że są na urlopie do końca sierpnia.Jak będziesz miał kłopot to napisz do mnie to coś poradzę . Pracowałem tam parę lat :)Z tego co pamiętam to cały licznik kosztuje około 120 zł .Więc to nie powinno być drogiePozdropiter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wo09 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 jak mniemam nie masz nic oprócz samego licznika. Tak mam sam licznik, dzięki za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi