kornol Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 hehe, nie MZ, tylko teraz już chyba CBR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 inna opcja jak zakonczy twoj pomiar a przesadziles z predkoscia to odkrec troche wiecej, napewno nie rusza za toba. I to też ma być dobra rada? :) Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matwis Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A mnie złapali kiedyś na radar jak jechałem z pasażerem. Było powoli 90 km/h bo nie chciałem straszyć - czteropasmowa droga i ograniczenie do 50! :) Długo z uśmiechem tłumaczyłem Policjantowi niedorzeczność sytuacji ale do czego zmierzam: 1) Złapanie moto na radar jest możliwe2) Złapanie na radar nie jest proste bo moto jest wąskie (przyznał mi się że o mało co by mnie nie namierzył a próbował dwa razy - co za pech ;)))3) Zawsze się zatrzymujcie. Ja punktów nie dostałem i rozstaliśmy się w miłej atmosferze. pozdrM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 a u mnie bylo tak ze przede mna jadacy samochod nagle dziwnie zaczal zwalniać no to ja tez, a ze byl jakis taki dziwny zakret to nie widzialem przyczyny. jak sie okazalo zatrzymali kolege z puszki i mnie tez, na dwa radary co ciekawe... jakas akcja lapania pakietowego chyba:) nie udalo sie nic niegocjowac poniewaz kolega z katamaranu dostal mandat to ja tez musialem:( a moglo byc inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi