rzemyk90 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam. Kupilem HM z czesciowo niesprawna instalacja elektryczna. Teraz moj problem tkwi w tym ze nie wiem jak maja byc podlaczone krotkie swiatla i dlugie, tzn chodzi mi o to ze na krotkich swiatlach przy zarowce dwuwluknowej ma swiecic slabsze wlokno i przy dlugich slabsze i te mocniejsze czy na krotkich slabsze a na dlugich slabsze sie wylacza i wlacza sie samo mocniejsze?? Oraz co jest potrzebne do przegladu bezterminowego motorowera?? Mam tylnie swiatlo, przednie jest, hamulce sa, lusterka mam. Co jestszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 przy drogowych mijania jest wyłaczone, przy włączonych mijania drogowe jest wyłączone < przy żarówce 2włóknowej Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi