sandrasf Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No ja tez myślałem że troche luzu nie zaszkodzi .. Co za dużo to nie zdrowo :) Jak tak dalej pojdzie to i ten zostanie zamknięty ;> ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 a ja proponuje bayer full majteczki w kropeczki ten utwór jest rytmiczny, do tańca, i o miłosci..... ;) ;) ;) :P :) :)Każdy z nas marzy o wiekszym moto (chyba) to ja w takim razie proponuje "dozwolone od lat 18" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 wez sie spakuj i do azji...heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 ale dziekuje za jakze ładne napisanie mojego imienia :) Nie no nie ma za co ;) Z natury taki jestem, dla niektórych osób ;)A tak ogólnie to miałem kiedyś dobrą koleżanke o imieniu Sandra i tak jakoś micha się uśmiecha jak słysze lub wymawiam to imie, no albo pisze :P Ale z niego lizus.... :) A ja mam focha... ;P Co z tego, że jestem spamer, ale staram sie co niektórym pomagać jak umiem, a to, że czasem rozmowa pójdzie na inne tory... cóz, tez tak bywa... :) Ej no przestam podlizusem nie jestes ;) Ps. Ściągnij sobie albumy: Jamal (Album Rewolucje)Bass Medium Tinity (album .. chybaaa Mówisz i Masz)Indios BravosNatural Dread Killaz (Natural?) co do nazw albumów nie jestem pewny. No ale ściągnij sobie tych wykonawców. pozdr. pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Magik Markos itd...... moze byście sie nr gg powymieniali..... te piosenki by sie w 1 stronie zmiesciły.... a jakimś dziwnym trafem 4 strony już są........ przynajmniej bym nie biegał po tych stronach jak debil....... A potem sie dziwicie ze nowi nie mogo czegość znaleść.... wcale im sie nie dziwie.... Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Bubaziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Magik Markos itd...... moze byście sie nr gg powymieniali..... te piosenki by sie w 1 stronie zmiesciły.... a jakimś dziwnym trafem 4 strony już są........ przynajmniej bym nie biegał po tych stronach jak debil....... A potem sie dziwicie ze nowi nie mogo czegość znaleść.... wcale im sie nie dziwie....Zgadzam sie 4 strony siana do niczego nikomu nie potrzebnego to sie nazywa spamowanie i zaśmiecanie RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam. Magik Markos itd...... moze byście sie nr gg powymieniali..... te piosenki by sie w 1 stronie zmiesciły.... a jakimś dziwnym trafem 4 strony już są........ przynajmniej bym nie biegał po tych stronach jak debil....... A potem sie dziwicie ze nowi nie mogo czegość znaleść.... wcale im sie nie dziwie.... Oj Buba na razie to nie mam Markosa gg, no ale ok :P Mam Twoje ;) więc co najwyżej z Tobą moge pogadać :) Heh :)A Ty co w moderatora chcesz się bawić ;) ;) Zgadzam sie 4 strony siana do niczego nikomu nie potrzebnego to sie nazywa spamowanie i zaśmiecanie Odezwał się święty ...... :) pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 a jak wykończycie serwer, to będzie "baaa" forum jest free, ale serwer kosztuje weźcie to pod uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi