Magik Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 16-letni moralizatorzy :P :) . Ten kraj schodzi na psy... Boże o co Ci chodzi ..... ;) Przecież to jest dyskusja z lekkim akcentem żartu :) A wracając do tematu, to:Peja&Slums Attack - Głucha Noc ;) Sweet Noise &Peja - Jeden taki dzień ;) Głucha noc to tak średnio moim zdaniem no ale ok.Jeden taki dzień już bardziej (jest bardziej szyyybka) :) pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 ja wam powiem...że jednak zostaje przy muzyce głośnika swojego motorku a ewentulane słowa to zawsze i tak sobie sam spiewam ;) także kiedyś na skrzyżowaniu jakas kobiecina sie zapatrzyła na mnie i na czerwonym ruszać nie chciała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jadę na motorze :) na motorze w czerwonym kolorze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) terrorysta popieram a co do reagge to dajcie jakies kawalki bo ja mam takie lipne , a slyszeliscie sidney polak -miasto warszawa, albo r!codeha jakies kawalki(nigdzie niemoge znalezc ale tez sa good)?dajcie jakies fajne tytuly polskiego reagge no sweet noise tez dobre ale nie z peja tylke te z woodstocka kawalki co grali Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Bartos_SzPaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jamal - Policeman, Nowy Dzień, Rewolucje, Vavamuffin - Bless, Jah Jest Prezydentem, To On (średnie :/ troche obrazliwe - moj tata jest policjantem :) ), Chwilunia, Nowator - Przez Chwilę. Pozatym fajne jest Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge - fajne piosenka, dla ogarniętych takim jednym uczuciem ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 ale najlepszy bylby hit macka z klanu "co sie stao" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 a tak w ogóle...jak jade motorkiem i mam słuchawki pod kaskiem z włączoną muzyczką i zatrzymaja mnie niebiescy to mogą sie doczepić?:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 nie mogą, to tak samo jak w samochodzie głośno muzyi nie można mieć taki przepis żeby słyszeć pojazdy uprzywilejowane, ale gdy w samochodzie masz discman-a na całą kopare to mogą Ci nagiwzdać.. i kolega od piwek się nie odzywa, a ja spać przez to nie mogę, bo nie znosze pijaków.. a co dopiero za kierownicą/kółkiem... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 a tak w ogóle...jak jade motorkiem i mam słuchawki pod kaskiem z włączoną muzyczką i zatrzymaja mnie niebiescy to mogą sie doczepić?:| nie tyle co moga co na pewno sie doczepią..... ja wam powiem...że jednak zostaje przy muzyce głośnika swojego motorku a ewentulane słowa to zawsze i tak sobie sam spiewam także kiedyś na skrzyżowaniu jakas kobiecina sie zapatrzyła na mnie i na czerwonym ruszać nie chciała no tak ;) wpierw zakłada temat a pozniej i tak nie chce muzy słuchać :P :) na czerwonym nie chciała ruszać? hmm to chyba dobrze że na czerwonym nie chciała ;) Sandruniu przesadzasz no nie wiem nie wiem :> ;) ale dziekuje za jakze ładne napisanie mojego imienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 no nie wiem nie wiem :> ;) ale dziekuje za jakze ładne napisanie mojego imienia :)Ale z niego lizus.... ;) A ja mam focha... ;P Co z tego, że jestem spamer, ale staram sie co niektórym pomagać jak umiem, a to, że czasem rozmowa pójdzie na inne tory... cóz, tez tak bywa... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ale z niego lizus.... ;) A ja mam focha... ;P Co z tego, że jestem spamer, ale staram sie co niektórym pomagać jak umiem, a to, że czasem rozmowa pójdzie na inne tory... cóz, tez tak bywa... ;) Hmm... focha ale na kogo? ;) "Czasem" hiehiehie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Lizusy :) Po co słuchać muzyki podczas jazdy na moto? Prziecież najpiękniejszy dzwięki wydobyw się z silnika ;) P.S. zamkneli temat " nasze motorki " ;) za dużo off było ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 P.S. zamkneli temat " nasze motorki " ;) za dużo off było :)Jaki bezsens, przecież po to był ten temat, żeby pogadać naluzie, pospamowac i w ogóle... :/ Qrde, teraz sie wkurzyłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 a ja proponuje bayer full majteczki w kropeczki ten utwór jest rytmiczny, do tańca, i o miłosci..... :) ;) ;) ;) :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No ja tez myślałem że troche luzu nie zaszkodzi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi