Skocz do zawartości

Jaka muzyka dobra do prowadzenia?

patryk998
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pimpek napisał:

a ja proponuje bayer full majteczki w kropeczki ten utwór jest rytmiczny, do tańca, i o miłosci..... ;) ;) ;) :P :) :)

Każdy z nas marzy o wiekszym moto (chyba) to ja w takim razie proponuje "dozwolone od lat 18" :)

sandrasf napisał:

ale dziekuje za jakze ładne napisanie mojego imienia :)

Nie no nie ma za co ;) Z natury taki jestem, dla niektórych osób ;)

A tak ogólnie to miałem kiedyś dobrą koleżanke o imieniu Sandra i tak jakoś micha się uśmiecha jak słysze lub wymawiam to imie, no albo pisze :P

markos16 napisał:

Ale z niego lizus.... :) A ja mam focha... ;P Co z tego, że jestem spamer, ale staram sie co niektórym pomagać jak umiem, a to, że czasem rozmowa pójdzie na inne tory... cóz, tez tak bywa... :)

Ej no przestam podlizusem nie jestes ;)

Ps. Ściągnij sobie albumy:

Jamal (Album Rewolucje)

Bass Medium Tinity (album .. chybaaa Mówisz i Masz)

Indios Bravos

Natural Dread Killaz (Natural?)

co do nazw albumów nie jestem pewny. No ale ściągnij sobie tych wykonawców.

pozdr.

pozdr.

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

Magik Markos itd...... moze byście sie nr gg powymieniali..... te piosenki by sie w 1 stronie zmiesciły.... a jakimś dziwnym trafem 4 strony już są........ przynajmniej bym nie biegał po tych stronach jak debil....... A potem sie dziwicie ze nowi nie mogo czegość znaleść.... wcale im sie nie dziwie....

Edytowane przez Bubaziom

Bubaziom napisał:

Magik Markos itd...... moze byście sie nr gg powymieniali..... te piosenki by sie w 1 stronie zmiesciły.... a jakimś dziwnym trafem 4 strony już są........ przynajmniej bym nie biegał po tych stronach jak debil....... A potem sie dziwicie ze nowi nie mogo czegość znaleść.... wcale im sie nie dziwie....

Zgadzam sie 4 strony siana do niczego nikomu nie potrzebnego to sie nazywa spamowanie i zaśmiecanie

RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR

Witam.

Bubaziom napisał:

Oj Buba na razie to nie mam Markosa gg, no ale ok :P Mam Twoje ;) więc co najwyżej z Tobą moge pogadać :) Heh :)

A Ty co w moderatora chcesz się bawić ;) ;)

V12 napisał:

Zgadzam sie 4 strony siana do niczego nikomu nie potrzebnego to sie nazywa spamowanie i zaśmiecanie

Odezwał się święty ...... :)

pozdr.

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...