MirekMT Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Witam, mam pytanie jak odblokowac modul?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Hej widze, ze tez smigasz na mt5! zacny motorek:) modul musisz wymienic na inny odpowiednik, poszukaj najlepiej na allegro albo www.50cc.nl, ile Ci jedzie ?? ktory rocznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Podegnij membrany i wywal wszystko z dyfuzora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Pawlik NSR to przekrecenie stojanu w prawo(ew.w lewo) to sprawdzone?? bo jesli tak to chyba to zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekMT Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Hej widze, ze tez smigasz na mt5! zacny motorek:) modul musisz wymienic na inny odpowiednik, poszukaj najlepiej na allegro albo www.50cc.nl, ile Ci jedzie ?? ktory rocznik ?Mój mt'k idzie cos kolo 70-75 a rocznik to 89. a twojile idzie? ilo biegowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 5 biegów rocznik 99 :buttrock: idzie około 80 - normalnie, u Ciebie też chyba nie ma blokad i odgięcie membrany da tylko większe spalanie :)) tak ma iść i tyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 a modułu nie da sie odblokowac tak jak w dt np ?? czy koniecznie trzeba nowy, odblokowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Mi sie wydaje że trza nowy :P z tego co czytałem w innym topicu to masz dziwną wersje tego mtxa :D 5 biegów i chłodzony cieczą. Zobacz moduł, wydech, gaźnik i ktoś jeszcze coś pisał o membranie, żeby blaszki poodginać ale nie wiem nic o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 moze ten 6 bieg jest jakos zablokowany? bo wlasnei mi sie to dziwne wydaje. a moduł to chyba napewno zablokowany bo mi sie do max 8 wkręca, nawet troszku mniej. a gdzie mozna oblokowany kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Na allegro popatrz - sporo sprzętów naprowadzili, patrz też od mbx 80 powinien pasować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 a wlasnie :P Jak zdjąć to magneto?? Bo kolega ostatnio próbował w swoim i nie dał rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 wpierw trzeba odkrecic nakretke a potem sciagaczem do magneta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 no oki jakos bedziemy probowac :P a ten sciagacz bedzie pasowal, jeśli da sie nim sciagnac magneto od komarka itp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 No i bardzo dobze ze 5 biegow.Ja mailem 6 skrzynie.ale wlozylem 5 biegowa.Jest szybsza i 2 bieg jest dluzszy lepiej sie na gumie lata.niemozliwe ze 6 bieg jest zablokowany.mtx ma blokady seryjnie-tlumik,membrana-modol-zalezy od roku.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 moglby mi ktos dac przykładową aukcje z odblokowanym modułem, bo nie mam pojęcia po zym poznac czy jest odblokowany czy nie;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi