Madzik Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Mam kolezanke ktora nawet na rowerze nie siedziala,a jako plecak jechala pare razy ,mozna na palcach 1 reki policzyc!!!Teraz sama doskonale sobie radzi na motocyklu!!!!ja sama juz wczesniej mialam prawko na samochod,rowerem jezdzilam itp,ale 8 balam sie na maxa...jednak troszke checi i wyszlo!!Najgorzej jest sie przelamac a potem juz leci,z tym ze ja juz wczesniej troche jezdzilam i mialam obycie z kierownica.....bedzie dobrze zobaczysz!!!!!Interesuje sie motocyklami od dziecka i wiem ze mozna sie w nich zakochac natychmiast wiec Cie rozumiem!!!! A kiedy masz egzamin???????Pozdro Edytowane 9 Września 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiak Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Hmm... ja wczoraj zaliczyłam pierwszą lekcje jazdy na simsonie u kumpla nie szło mi najlepiej. Na mototcyklu też nie często zadarza mi sie jechać jako plecak i są to przeważnie którdkie przejaźdżki Też zaczynam się uczyć od zera i nasza sytuacja jest torche podoba tyle, że ja w czerwcu będę zdawała, ale na motorower dopiero. Życze sukcesów w nauce jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Wiesz jak sie nie wywalisz to sie nie nauczysz;p nie ma motocyklistow dobrze jezdzacych ktorzy w zyciu nie zaliczyli gleby. Czlowiek czasami sie nie opanuje i manetka do konca, a pozniej sa tego konsekwencje> Jak jestes na szkole jazdy to pytaj sie o wszystko nawet jak jestes czegos pewna, bo czasami nasze pojecia sa wzgledne wzgledem ludzi co jezdza parenascie lat na motorach> ja tam zaczynalem na drynie a pozniej byl komar. I pozniej juz duzo innych. Pamietaj jedno ze zycie masz tylko jedno nie trzy i zawsze jest ktos kto czeka na Ciebie w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Wiesz jak sie nie wywalisz to sie nie nauczysz;p nie ma motocyklistow dobrze jezdzacych ktorzy w zyciu nie zaliczyli gleby. Czlowiek czasami sie nie opanuje i manetka do konca, a pozniej sa tego konsekwencje> Jak jestes na szkole jazdy to pytaj sie o wszystko nawet jak jestes czegos pewna, bo czasami nasze pojecia sa wzgledne wzgledem ludzi co jezdza parenascie lat na motorach> ja tam zaczynalem na drynie a pozniej byl komar. I pozniej juz duzo innych. Pamietaj jedno ze zycie masz tylko jedno nie trzy i zawsze jest ktos kto czeka na Ciebie w domu... Swiete slowa ,trzeba pytac o wszystko nawet jezeli pytanie wydaje Ci sie idiotyczne,moze dzieki temu unikniesz nieprzeyjemnych sytuacji na drodze,poza tym dokladnie mamy tylko 1 zycie i chyba nie jest az takie zle by z niego rezygnowac!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 ...,poza tym dokladnie mamy tylko 1 zycie i chyba nie jest az takie zle by z niego rezygnowac!!!!! A kobiety jako kocice nie mają ich aż 7? ;) :crossy: :) Czasami sie wydaje, że jak gadaja i plotkuja to za nie 7 ale 77 żyć :cool: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 A kobiety jako kocice nie mają ich aż 7? ;) :crossy: :) Czasami sie wydaje, że jak gadaja i plotkuja to za nie 7 ale 77 żyć ;) :banghead: Niech Ci bedzie ale tylko jako KOCICE i tylko 7,nie przeginajmy juz na 77...nie wszystkie kobiety plotkuja,faceci sa w tym duzo lepsi......... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 :) Niech Ci bedzie ale tylko jako KOCICE i tylko 7,nie przeginajmy juz na 77...nie wszystkie kobiety plotkuja,faceci sa w tym duzo lepsi......... ;) W pełni sie z koleżanką zgadzam w sprawie mężczyzn :crossy: Ale spróbuj to któremukolwiek zasugerować !!!!!!! łomatttkoicórko !!!! Obraza po grób !!! tzn. az do następnej ploteczki :banghead: :cool: ;) Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) :) W pełni sie z koleżanką zgadzam w sprawie mężczyzn :crossy: Ale spróbuj to któremukolwiek zasugerować !!!!!!! łomatttkoicórko !!!! Obraza po grób !!! tzn. az do następnej ploteczki :banghead: :cool: ;) Szacun ;) Chociaz Ty jestes w stanie przyznac mi racje....a moze znajda sie Panowie ktorzy tak sadza???????!!!!!! Edytowane 10 Września 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Szacun :) Chociaz Ty jestes w stanie przyznac mi racje....a moze znajda sie Panowie ktorzy tak sadza???????!!!!!! Nie sądzę by w tej kwestii można było liczyć na panów:) Nie przyznają się za nic w świecie, faktycznie gdy któremuś powiesz, że plotkarz to od razu focha strzela:DAle to i tak nic w porównaniu z facetem, który sobie coś zrobi (np. zatnie w palec podczas krojenia warzyw, przeziębi...). Od razu zachowuje sie, jakby miał zaraz umrzec, wymaga pocieszania i skakania wokół:crossy: Gorzej niż małe dzieci czasami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Nie sądzę by w tej kwestii można było liczyć na panów:) Nie przyznają się za nic w świecie, faktycznie gdy któremuś powiesz, że plotkarz to od razu focha strzela:DAle to i tak nic w porównaniu z facetem, który sobie coś zrobi (np. zatnie w palec podczas krojenia warzyw, przeziębi...). Od razu zachowuje sie, jakby miał zaraz umrzec, wymaga pocieszania i skakania wokół:bigrazz: Gorzej niż małe dzieci czasami:D Bo oni wszyscy są jak dzieci : nieodpowiedzialni, niefrasobliwi, absorbujący, wkurzający i wpedzający w depresję :) ALE JA NIE POTRAFIĘ BEZ NICH ŻYC!!!!!!!!! :crossy: :banghead: :cool: I co najlepsze : wcale tego nie chcę. ;) Pozdrawiam wszystkich panów ;) Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Bo oni wszyscy są jak dzieci : nieodpowiedzialni, niefrasobliwi, absorbujący, wkurzający i wpedzający w depresję :) ALE JA NIE POTRAFIĘ BEZ NICH ŻYC!!!!!!!!! :crossy: :banghead: :cool: I co najlepsze : wcale tego nie chcę. ;) Pozdrawiam wszystkich panów ;) To jest niestety nedzna prawda -PANOWIE NIE MOZEMY BEZ WAS ZYC...........tak samo jak wy bez nas :bigrazz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 CS2 rules :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galford Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Moze jest inny sposob, np. filmiki w stylu jak czlowiek wyglada po glebie bez odpowiedniego stroju? Jak tylko znajde to zapodam linka, bo gdzies taki widzialem. http://www.youtube.com/watch?v=zC31t72h2NsMoment tak od czasu 0:30 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 To jest niestety nedzna prawda -PANOWIE NIE MOZEMY BEZ WAS ZYC...........tak samo jak wy bez nas :biggrin: :biggrin: Jak to mówią z baba źle a bez baby jeszcze gorzej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Jak to mówią z baba źle a bez baby jeszcze gorzej :) No wiec wlasnie.....ani nam ani wam nie zyje sie dobrze samemu....ale to dobrze w koncu ktos musi ta glawa krecic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi