macpako Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Mam pytanko czy mozna zarejestrowac skuter na osobe niepelnoletnia zeby w razie czego starzy nie dostali punkcikow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Ostatnio mój 14-letni kolega zarejestrował na siebie skuter bez zadnych problemów :clap: Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez kratIjUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macpako Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) dzieki za odp kratIjUK a nie wiesz moze czy ten twoj kolega kupujac swoj sprzet mial umowe na siebie czy na swojego starego?? A czy wie ktos czy zeby zarejestrowac skuter na niepelnoletniego umowa kupna musi byc na niego czy moze byc na starszych?? Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez macpako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 dzieki za odpkratIjUK a nie wiesz moze czy ten twoj kolega kupujac swoj sprzet mial umowe na siebie czy na swojego starego??A czy wie ktos czy zeby zarejestrowac skuter na niepelnoletniego umowa kupna musi byc na niego czy moze byc na starszych?? Rejestruje właściciel. Może być też jeden ze współwłaścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Gdy miałem 13 lat to po zdaniu na kartę motorowerową dostałem od taty jego Simsona. Spisaliśmy na mnie umowę i bez problemu zarejestrowaliśmy go właśnie na mnie. Hehe...teraz mam już chyba 60% ulg na OC :flesje: Gadałem z nim teraz i mówił, że nic nie stoi na przeszkodzie, żeby nastolatek miał swój własny motorower :clap: Wręcz wskazane, bo tak jak w moim przypadku nazbiera sobie ulg ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macpako Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Aha dzieki Mikosław. Dzieki Bacher w taki razie musze teraz tylko pogadac ze starym i spisac umowe jeszcze raz wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shablak Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) a czy istnieje możliwość zarejestrowania motocykla powyżej 50ccm na osobę nieletnią?? Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez shablak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) a czy istnieje możliwość zarejestrowania motocykla powyżej 50ccm na osobę nieletnią?? Nie ma problemu. Moja DT 125 jest zarejestrowana na mnie. Rejestrowalem juz 2 lata temu ... Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez andrzejtomecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi