TomaszB Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Prosze o kontak na priva właściciela tej xj600s http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...c8c5c1097c.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Jak otworzy ci się strona musisz kliknąć na Free na dole i poczekać 100 sekund (bedzie leciał czas). Po tym czasie wpisz kod w ramke i już będzie ci się pobierało...... :icon_mrgreen: Laska jak tak zrobisz to bedzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betlejemka Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 NASI KOCHANI MOTOCYKLIŚCI :icon_mrgreen: TO ZNOWU BYŁ PIĘKNY DZIEŃ... :icon_exclaim: TYM RAZEM WIEDZIELIŚMY CZEGO SIĘ SPODZIEWAĆ, A JEDNAK RZECZYWISTOŚĆ PRZEROSŁA NASZE OCZEKIWANIA. NIE SPODZIEWALIŚMY SIE , ŻE BĘDZIE AŻ TAK :icon_twisted: :icon_exclaim: W ŻYCIU NIE WIDZIELIŚMY NARAZ TYLU MOTORÓW! OGLĄDAMY ZDJĘCIA JAK BAJKĘ... MÓJ BRAT MOTOCYKL :smile: "DZIĘKUJĘ BARDZO, ŻE PANOWIE MOGLI PRZYJECHAĆ. FAJNIE MI SIĘ JEŹDZIŁO NA MOTORZE." MARTA "PODOBAŁ MI SIĘ TEN DUŻY MOTOR, CO MOŻNA JEŹDZIĆ W TRZECH." PAWEŁEK "FAJNIE SIĘ SIEDZI NA MOTORZE. WIDZIAŁEM TAKI CZERWONY MOTOR I TAKI CZARNY MOTOR. BYŁO SUPER BO BYŁO DUŻO MOTORÓW" ANDRZEJEK "DZIĘKUJĘ, ŻE PANOWIE PRZYJECHALI. I FAJNIE BYŁO. I DUŻO MOTORÓW BYŁO. LUBIĘ DUŻO MOTORÓW. I BYŁY PIĘKNE MOTORY. NAJPIĘKNIEJSZY BYŁ TAKI NIEBIESKI." KAROLINKA "PODOBAŁO MI SIĘ JAK PAN ZROBIŁ PAMIĄTKĘ NA DRODZE. I JAK NA TAKIM NIEBIESKIM TERENOWYM MOTORZE TROCHE PODNIÓSŁ KOŁO. JA SIĘ TROCHĘ BOJAŁEM." DAMIAN "NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH MOTORÓW PODOBAŁ MI SIĘ TAKI, KTÓRY JEŹDZIŁ PO GÓRKACH. MAM NADZIEJĘ, ŻE KIEDYŚ SIĘ SPOTKAMY." BARTEK "NAJBARDZIEJ PODOBAŁO MI SIĘ SUZUKI Z KTÓREGO BYM ZLECIAŁA. DZIĘKUJĘ ZA PYSZNE KIEŁBASKI." ILONA "PODOBAŁO MI SIĘ, ŻE JECHAŁAM MOTOREM." BEATKA "MAM NADZIEJĘ, ŻE WASZE PRZYBYCIE BĘDZIE WIELOKROTNE." ANIA "CHCIAŁABYM BY PANOWIE JESZCZE RAZ PRZYJECHALI." PAULINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Betlejemko - dzięki wielkie za tego posta - jest to najlepszy post z całego tematu :D - a to również wielka zasługa dzieciaków (którym też bardzo dziękuję :icon_mrgreen:) co by to było, gdyby Ich nie było ? :icon_twisted: Drogie Dzieci - następnym razem będzie więcej pamiatek na drodze, więcej kiełbasek, więcej przejażdzek, więcej czasu, więcej atrakcji, więcej uśmiechu i więcej wszystkiego :icon_exclaim: :D :icon_mrgreen: Do zobaczyska ! a narazie bądzcie grzeczne i posłuszne ! :icon_exclaim: Pozdrawia kolega na żółtym motorze w niebieskie "ognie" (ten co stoi na sztorc na zdjęciu grupowym :smile: ) Edytowane 28 Września 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 DZIECIAKI WIELKIE POZDROWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPERANCKO ZE NAPISAŁYŚCIE KILKA SŁOW :icon_mrgreen: NAPEWNO SIĘ JESZCZE SPOTKAMY :icon_twisted: :icon_exclaim: ZARZUCAM JESZCZE JEDEN FILMIK- jakość cińka ale zawsze coś :smile: http://rapidshare.de/files/34766692/Dom_dz...06_299.rar.html Pozdro lisek :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 NASI KOCHANI MOTOCYKLIŚCI TO ZNOWU BYŁ PIĘKNY DZIEŃ... TYM RAZEM WIEDZIELIŚMY CZEGO SIĘ SPODZIEWAĆ, A JEDNAK RZECZYWISTOŚĆ PRZEROSŁA NASZE OCZEKIWANIA. NIE SPODZIEWALIŚMY SIE , ŻE BĘDZIE AŻ TAK W ŻYCIU NIE WIDZIELIŚMY NARAZ TYLU MOTORÓW! OGLĄDAMY ZDJĘCIA JAK BAJKĘ... MÓJ BRAT MOTOCYKL "DZIĘKUJĘ BARDZO, ŻE PANOWIE MOGLI PRZYJECHAĆ. FAJNIE MI SIĘ JEŹDZIŁO NA MOTORZE." MARTA "PODOBAŁ MI SIĘ TEN DUŻY MOTOR, CO MOŻNA JEŹDZIĆ W TRZECH." PAWEŁEK "FAJNIE SIĘ SIEDZI NA MOTORZE. WIDZIAŁEM TAKI CZERWONY MOTOR I TAKI CZARNY MOTOR. BYŁO SUPER BO BYŁO DUŻO MOTORÓW" ANDRZEJEK "DZIĘKUJĘ, ŻE PANOWIE PRZYJECHALI. I FAJNIE BYŁO. I DUŻO MOTORÓW BYŁO. LUBIĘ DUŻO MOTORÓW. I BYŁY PIĘKNE MOTORY. NAJPIĘKNIEJSZY BYŁ TAKI NIEBIESKI." KAROLINKA "PODOBAŁO MI SIĘ JAK PAN ZROBIŁ PAMIĄTKĘ NA DRODZE. I JAK NA TAKIM NIEBIESKIM TERENOWYM MOTORZE TROCHE PODNIÓSŁ KOŁO. JA SIĘ TROCHĘ BOJAŁEM." DAMIAN "NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH MOTORÓW PODOBAŁ MI SIĘ TAKI, KTÓRY JEŹDZIŁ PO GÓRKACH. MAM NADZIEJĘ, ŻE KIEDYŚ SIĘ SPOTKAMY." BARTEK "NAJBARDZIEJ PODOBAŁO MI SIĘ SUZUKI Z KTÓREGO BYM ZLECIAŁA. DZIĘKUJĘ ZA PYSZNE KIEŁBASKI." ILONA "PODOBAŁO MI SIĘ, ŻE JECHAŁAM MOTOREM." BEATKA "MAM NADZIEJĘ, ŻE WASZE PRZYBYCIE BĘDZIE WIELOKROTNE." ANIA "CHCIAŁABYM BY PANOWIE JESZCZE RAZ PRZYJECHALI." PAULINA NIC DODAC NIC UJAC ŁEZKA W OKU SIE KRECI I WLASNIE PO TO DO WAS BEDZIEMY JEZDZIC Drogie Dzieci - następnym razem będzie więcej pamiatek na drodze, więcej kiełbasek, więcej przejażdzek, więcej czasu, więcej atrakcji, więcej uśmiechu i więcej wszystkiego tak jaK LUZI zapowiedzial DO ZOBACZENIA napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
66jarek Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Szkoda, że jestem z Olsztyna, chętnie bym przyjechał. Wspaniały pomysł :icon_biggrin: . Gratulacje :rolleyes: :bigrazz: :smile:, życzę kolejnych spotkań dających tyle radości i uśmiechu dzieciom oraz satysfakcji i zadowolenia dla Was. Jestem wciąż pod wrażeniem listu od dzieci. Jeszcze raz gratuluję pomysłu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 jak by co to ja juz sie pisze na nastepny wypad ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Witam.. ja z pytaniem czy planuje ktoś kolejny wyjazd do dzieciaków ? pozdr Edytowane 17 Marca 2007 przez krzychuu_ktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 O ile się nie myle,szykuje się po kolejnym oddawaniu krwi czyli po 21kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 oby nie 22 kwietnia bo w dwóch miejscach naraz nie dam rady być. aa jakby co to 22 kwietnia w Opalenicy organizowany jest kolejny rajd. "w poszukiwaniu zgniłej pyry". Dwie trasy do wyboru asfaltowa bądź gruntowa. Trasa ok. 100 km, koszt imprezy 18 zł, w tym jakieś jedzenie na mecie, znaczek.. jak co to pw. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZXR1300 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Choć minęło już sporo czasu to wizyta jest często miło wspominana. Zostanie to wkrótce podkreślone i uwiecznione w albumie na nowopowstałej stronie internetowej Domu Dziecka Rodzina Maryi, Szamotuły: www.domdzieckarodzinymaryi.pl forum domu: www.rodzinamaryi.pl Serdeczne pozdrowienia i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia Edytowane 17 Grudnia 2009 przez ZXR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi