Skocz do zawartości

POZNAŃ-SZAMOTUŁY DOM DZIECKA

radek320
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

NASI KOCHANI MOTOCYKLIŚCI :icon_mrgreen:

TO ZNOWU BYŁ PIĘKNY DZIEŃ... :icon_exclaim:

TYM RAZEM WIEDZIELIŚMY CZEGO SIĘ SPODZIEWAĆ, A JEDNAK RZECZYWISTOŚĆ PRZEROSŁA NASZE OCZEKIWANIA. NIE SPODZIEWALIŚMY SIE , ŻE BĘDZIE AŻ TAK :icon_twisted: :icon_exclaim: W ŻYCIU NIE WIDZIELIŚMY NARAZ TYLU MOTORÓW! OGLĄDAMY ZDJĘCIA JAK BAJKĘ... MÓJ BRAT MOTOCYKL :smile:

"DZIĘKUJĘ BARDZO, ŻE PANOWIE MOGLI PRZYJECHAĆ. FAJNIE MI SIĘ JEŹDZIŁO NA MOTORZE." MARTA

"PODOBAŁ MI SIĘ TEN DUŻY MOTOR, CO MOŻNA JEŹDZIĆ W TRZECH." PAWEŁEK

"FAJNIE SIĘ SIEDZI NA MOTORZE. WIDZIAŁEM TAKI CZERWONY MOTOR I TAKI CZARNY MOTOR. BYŁO SUPER BO BYŁO DUŻO MOTORÓW" ANDRZEJEK

"DZIĘKUJĘ, ŻE PANOWIE PRZYJECHALI. I FAJNIE BYŁO. I DUŻO MOTORÓW BYŁO. LUBIĘ DUŻO MOTORÓW. I BYŁY PIĘKNE MOTORY. NAJPIĘKNIEJSZY BYŁ TAKI NIEBIESKI." KAROLINKA

"PODOBAŁO MI SIĘ JAK PAN ZROBIŁ PAMIĄTKĘ NA DRODZE. I JAK NA TAKIM NIEBIESKIM TERENOWYM MOTORZE TROCHE PODNIÓSŁ KOŁO. JA SIĘ TROCHĘ BOJAŁEM." DAMIAN

"NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH MOTORÓW PODOBAŁ MI SIĘ TAKI, KTÓRY JEŹDZIŁ PO GÓRKACH. MAM NADZIEJĘ, ŻE KIEDYŚ SIĘ SPOTKAMY." BARTEK

"NAJBARDZIEJ PODOBAŁO MI SIĘ SUZUKI Z KTÓREGO BYM ZLECIAŁA. DZIĘKUJĘ ZA PYSZNE KIEŁBASKI." ILONA

"PODOBAŁO MI SIĘ, ŻE JECHAŁAM MOTOREM." BEATKA

"MAM NADZIEJĘ, ŻE WASZE PRZYBYCIE BĘDZIE WIELOKROTNE." ANIA

"CHCIAŁABYM BY PANOWIE JESZCZE RAZ PRZYJECHALI." PAULINA

Betlejemko - dzięki wielkie za tego posta - jest to najlepszy post z całego tematu :D - a to również wielka zasługa dzieciaków (którym też bardzo dziękuję :icon_mrgreen:) co by to było, gdyby Ich nie było ? :icon_twisted: Drogie Dzieci - następnym razem będzie więcej pamiatek na drodze, więcej kiełbasek, więcej przejażdzek, więcej czasu, więcej atrakcji, więcej uśmiechu i więcej wszystkiego :icon_exclaim: :D :icon_mrgreen:

Do zobaczyska ! a narazie bądzcie grzeczne i posłuszne ! :icon_exclaim:

Pozdrawia kolega na żółtym motorze w niebieskie "ognie" (ten co stoi na sztorc na zdjęciu grupowym :smile: )

Edytowane przez LUZIPOWER

DZIECIAKI WIELKIE POZDROWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPERANCKO ZE NAPISAŁYŚCIE KILKA SŁOW :icon_mrgreen: NAPEWNO SIĘ JESZCZE SPOTKAMY :icon_twisted: :icon_exclaim:

ZARZUCAM JESZCZE JEDEN FILMIK- jakość cińka ale zawsze coś :smile:

http://rapidshare.de/files/34766692/Dom_dz...06_299.rar.html

Pozdro

lisek :icon_exclaim:

NASI KOCHANI MOTOCYKLIŚCI

TO ZNOWU BYŁ PIĘKNY DZIEŃ...

TYM RAZEM WIEDZIELIŚMY CZEGO SIĘ SPODZIEWAĆ, A JEDNAK RZECZYWISTOŚĆ PRZEROSŁA NASZE OCZEKIWANIA. NIE SPODZIEWALIŚMY SIE , ŻE BĘDZIE AŻ TAK W ŻYCIU NIE WIDZIELIŚMY NARAZ TYLU MOTORÓW! OGLĄDAMY ZDJĘCIA JAK BAJKĘ... MÓJ BRAT MOTOCYKL

"DZIĘKUJĘ BARDZO, ŻE PANOWIE MOGLI PRZYJECHAĆ. FAJNIE MI SIĘ JEŹDZIŁO NA MOTORZE." MARTA

"PODOBAŁ MI SIĘ TEN DUŻY MOTOR, CO MOŻNA JEŹDZIĆ W TRZECH." PAWEŁEK

"FAJNIE SIĘ SIEDZI NA MOTORZE. WIDZIAŁEM TAKI CZERWONY MOTOR I TAKI CZARNY MOTOR. BYŁO SUPER BO BYŁO DUŻO MOTORÓW" ANDRZEJEK

"DZIĘKUJĘ, ŻE PANOWIE PRZYJECHALI. I FAJNIE BYŁO. I DUŻO MOTORÓW BYŁO. LUBIĘ DUŻO MOTORÓW. I BYŁY PIĘKNE MOTORY. NAJPIĘKNIEJSZY BYŁ TAKI NIEBIESKI." KAROLINKA

"PODOBAŁO MI SIĘ JAK PAN ZROBIŁ PAMIĄTKĘ NA DRODZE. I JAK NA TAKIM NIEBIESKIM TERENOWYM MOTORZE TROCHE PODNIÓSŁ KOŁO. JA SIĘ TROCHĘ BOJAŁEM." DAMIAN

"NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH MOTORÓW PODOBAŁ MI SIĘ TAKI, KTÓRY JEŹDZIŁ PO GÓRKACH. MAM NADZIEJĘ, ŻE KIEDYŚ SIĘ SPOTKAMY." BARTEK

"NAJBARDZIEJ PODOBAŁO MI SIĘ SUZUKI Z KTÓREGO BYM ZLECIAŁA. DZIĘKUJĘ ZA PYSZNE KIEŁBASKI." ILONA

"PODOBAŁO MI SIĘ, ŻE JECHAŁAM MOTOREM." BEATKA

"MAM NADZIEJĘ, ŻE WASZE PRZYBYCIE BĘDZIE WIELOKROTNE." ANIA

"CHCIAŁABYM BY PANOWIE JESZCZE RAZ PRZYJECHALI." PAULINA

NIC DODAC NIC UJAC ŁEZKA W OKU SIE KRECI I WLASNIE PO TO DO WAS BEDZIEMY JEZDZIC

Drogie Dzieci - następnym razem będzie więcej pamiatek na drodze, więcej kiełbasek, więcej przejażdzek, więcej czasu, więcej atrakcji, więcej uśmiechu i więcej wszystkiego

tak jaK LUZI zapowiedzial

DO ZOBACZENIA napewno

Szkoda, że jestem z Olsztyna, chętnie bym przyjechał.

Wspaniały pomysł :icon_biggrin: . Gratulacje :rolleyes: :bigrazz: :smile:, życzę kolejnych spotkań dających tyle radości i uśmiechu dzieciom oraz satysfakcji i zadowolenia dla Was.

Jestem wciąż pod wrażeniem listu od dzieci. Jeszcze raz gratuluję pomysłu!!

• 5 miesięcy temu...

oby nie 22 kwietnia bo w dwóch miejscach naraz nie dam rady być. aa jakby co to 22 kwietnia w Opalenicy organizowany jest kolejny rajd. "w poszukiwaniu zgniłej pyry". Dwie trasy do wyboru asfaltowa bądź gruntowa. Trasa ok. 100 km, koszt imprezy 18 zł, w tym jakieś jedzenie na mecie, znaczek.. jak co to pw. pozdr

• 2 lata później...

Choć minęło już sporo czasu to wizyta jest często miło wspominana. Zostanie to wkrótce podkreślone i uwiecznione w albumie na nowopowstałej stronie internetowej Domu Dziecka Rodzina Maryi, Szamotuły:

www.domdzieckarodzinymaryi.pl

forum domu:

www.rodzinamaryi.pl

Serdeczne pozdrowienia i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia

Edytowane przez ZXR1300