Pawelo Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 hehe, wypad podobno byl fajny, szkoda ze wtedy nie moglem z wami jechac... no ale coz, nie zalezalo to ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) A czemu miało by sie nie dać ? Nieadwno wróciłem z wyprawy po Europie z moją dziewczyną. Nasz GS500 wiózł wszystko- namiot, śpiwory, karimaty, żarcie, kuchenkę, ciuchy i wiele innych rzeczy. Jak się rozbijaliśmy to trudno było uwierzyć, że to wszystko przyjechało z nami :) A Suzka wyglądała tak: LINK Siatka na kufrze służyła nam do suczenia prania :icon_rolleyes: Pozdro Edytowane 26 Września 2006 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Gratki Przemek :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:. Jak będę miał większe moto to też będę sobie śmigał na takie wyprawy. Pozdro :notworthy: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) łeee panowie, w porównaniu do tego jak ja byłem zapakowany to wychodzi, że Wy jezdzicie na pusto :D a więc tak : moto to moja była yami dt 125 z orginalnym niewielkim bagażnikiem , dwie osoby na pokładzie , dwa namioty (jechalismy do "koleżanek" :clap: ), dwa spiwory, dwa materace, ubrania , troche jedzenia, krata browaru i poduszka :biggrin: bylismy na spontanicznym biwaku, traska 30 km w jedna strone ,pakowanie motocykla zajeło 20 minut częsc ubran musielismy załozyc na siebie bo sie nie zmiesciły , na brzuchu miałem plecak który wazył chyba z 10 kg :lalag: ps. toporek tez chyba mielismy :buttrock: Edytowane 16 Października 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi