gery997 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam! Jak w nim ustawic zaplon i jak maja byc ustawione znaki na kolach zebatych rozrzadu?prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 w.stepak.w.interia.pl/04-12.pdf Zapłonu sie nie ustawia.Złe ustawienie rozrządu skutkuje pogiętymi zaworami. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam! Jak w nim ustawic zaplon i jak maja byc ustawione znaki na kolach zebatych rozrzadu?prosze o pomocW tych silnikach nie można ustawić zapłonu. Znak "F" wskazuje punkt zapłonu a znak "T" pokazuje Ci GMP. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 opcja "szukaj"z tego co pamiętam"mierzenie łańcuszka rozrządu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gery997 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Tak dla pewnosci jak mam na kolach zebatych ustawione znaki http://members.lycos.co.uk/gery997/ust.JPG to wtedy m abyc ustawiony znak "F" czy "T" Z gory dzieki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Tak dla pewnosci jak mam na kolach zebatych ustawione znaki http://members.lycos.co.uk/gery997/ust.JPG to wtedy m abyc ustawiony znak "F" czy "T" Z gory dzieki za informacjeJeżeli chcesz ustawić rozrząd to na wale ustawiasz znak " T " Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi