bols2 Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Jak się czuł ktoś z was jak się przesiadł z motoroweru (przynajmniej na chwile) na motor?Jakie odczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Jak czasem jezdzilem na SHL mojego taty to lepiej ... nie mowic, ma takiego kopa jak rakieta w porownaniu z moimi pierdkami :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Jak przesiadlem sie na Jawe TS na pare dni to jak ja odpalilem to juz bylo cos ze bede jechal na czyms co ma basowy dzwiek niz bzyk malego dwusówa,mimo ze jawa tez 2T.Jak zapiolem pierwszy bieg i ruszylem to bylo cos innego poniosla ochoczo bez zadnych ceregieli jak sie odkrecilo do 90 km/h to był szok w trampkach ze jeszcze mozna bylo odkrecic jej a nie wachlowales biegami zeby wydusic 50km/h.Te wielkie klamki sprzegla i chamulca przod to bylo calkiem cos innego.Potem juz jak jechalem na innym "duzym" motocyklu to juz nie bylo to samo co wczesniej z Jawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Jazda to była jak przesiadlem sie z mojego malego skuterka na odblokowana gilere stalker Różnica jak zapewne się domyślacie byłaogromna!!!!!!!!!!!1 :) :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 ja mialem na odwrót, z Jawy 250 (bez papierów stan fatalny) przesiadłem sie na simsona :) różnica jest... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SASIX Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 hm ja miałem ogarka a potem mi kumpel dawał jeździc na Mz250 :lol: .nie zapomne swojego podniecenia jak odkręciłem jedyne potem dwa i 3 to jest bezporównania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 obecnie jeżdzę na Sendzie R, ale wcześniej miałem jeszcze dwa motorki... motorynkę i Peugeota 103 Rcx. po przesiadce na Sendę różnica i wrażenia ogromne!! :D :twisted: nie tak dawno, kumpel przewiózł mnie na Gsx-r 1100 :) coś kapitalnego!! jak odkręcił to myślałem, że już jesteśmy na gumie :D każda zmiana biegu to przednie koło w górę :) potem na jego podjeździe sam próbowałem rudszać :) delikatny ruch manetką gazu i odstrzał jak z rakiety!! :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Ja sie przesiadłem z Jawki 50 na Wsk 175 i różnica która mnie ucieszyła to taka ze nie musze sie odpychac nogami (pod góre) :) a teraz to musze sie trzymac zebym nie spadł :twisted: jest superowsko :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi