Gunnar Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Mam 183 cm, również wygodnie mi się siedzi na Ybr. Szkoda że nie ma 6 biegu który służył by jako "nadbieg". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Spala mi 2.2-2.5 (nigdy więcej). Jeżdziłem nim i w lutym, i w listopadzie - zero problemów, poręczny (nieco za lekki - wiatr). Nawet traski 50-150 km nim robię - choć na szybkie dwupasmowki średnio się nadaje... na serio to pali 2.5 w mieście ?? w trasie przy 80-90km/h też tyle pali ?? i to rozumiem jest normalna jazda a nie jak wolnossącym dieslem-gazu nie dotykamy tylko biegi w górę :D ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunnar Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nigdy w mieście nie udało mi się zejść poniżej 3 litrów. Na wiejskich drogach, jeżdżąc na lajcie bez szaleństw, spalanie poniżej 3 litrów jest jak najbardziej wykonalne. W trasę bym się ybr nie wybrał. Nie lubię jak mi ktoś zderzakiem siedzi na ogonie :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz2 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mam 181cm wzrostu i jest wygodnie może trochę siedzenie za twarde. Latam głównie turystycznie. Ale moja spala w okolicach 2L na setkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi