baal_XL600 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 nie dał mi szansy bo już jeden "błąd" popełniłem - nie sprawdziłem tych świateł :icon_twisted: przeciez o ile dobrze pamiętam w sumie mozesz zrobic na placu cztery błędy, po jednym na kazdy element, tzn przygotowanie do jazdy, slalom+ósemka (liczone razem), ruszanie pod górke i hamowanie awaryjne. tak jest u nas a nasi egzaminatorzy są raczej wpoządku i swoich zasad nie wprowadzają:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Tak jest.robimy 8 podeprzemy się raz ale mogiemy jechać dali, podeprzemy się 2gi raz, zaczynamy od nowa.Podeprzemy się - jedziemy dali. Podeprzemy się drugi raz - idziemy na autobus. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Tak jest.robimy 8 podeprzemy się raz ale mogiemy jechać dali, podeprzemy się 2gi raz, zaczynamy od nowa.Podeprzemy się - jedziemy dali. Podeprzemy się drugi raz - idziemy na autobus.tak tez mi sie wydawalo, wiec troche dziwne to oblanie, radze zglebic temat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłębić temat..... spoko, ale już jest po ptokach. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 wolałem się z gościem nie kłócić, bo jak znowu na niego trafie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 wolałem się z gościem nie kłócić, bo jak znowu na niego trafie........i obleje Cię za nic, to zaskarżasz palanta. Trza walczyć o swoje. Obowiązują przepisy, a nie fochy egzaminatorów. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) wolałem się z gościem nie kłócić, bo jak znowu na niego trafie... dokładnie - jakbyś sie mocno kłócił na placu, to na mieście i tak byś poległ. Ale zwrócić gościowi uwagę zawsze można... .....i obleje Cię za nic, to zaskarżasz palanta. Trza walczyć o swoje. Obowiązują przepisy, a nie fochy egzaminatorów. jak się ma czas na walkę z wiatrakami to można. generalnie jesteś na przegranej pozycji - wynaleźć błędy w jeździe miejskiej jest wyjątowo łatwo (szybciej ruszysz ze skrzyżowania, auto troszku celowo "nie zdąży" i błąd gotowy itp. itd.). Tak więc raczej nie warto Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez radez9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 W zasadzie tak jak pisał przedmówca, niestety jest to walka z wiatrakami, na której cierpi nasz portfel :icon_twisted: Jeśli jednak masz dużo wolnego czasu to zawsze można spróbować o swoje powalczyć. Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Pierwszy błąd popełniłem już podczas przygotowania motocykla, bo nie sprawdziłem działania długich świateł. hola hola coś mi nie pasi przecież plac to tak jak parking czy garaż światła nie obowiązują tzn. owszem robisz to i ustawiasz lusterka na egzaminie ale tylko przed wyjazdem na droge jak masz już plac zaliczony !!! a jeśli chodzi o 8 to nie że możesz zrobić 2 błędy tylko do 8 i slalomu możesz podejść 2 razy coś mi nie gra ten egzamin =[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ta yno on robil przeglad Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 tak jak mówi qpa, pierwszy błąd zrobiłem przy sprawdzeniu motocykla, drugi na ósemce i gościowi wystarczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 odwagi kolego ja miasto zdałem za 6 razem(oczywiście nie z mojej winy ha ha),a na motor wsiadłem dopiero po ośmiu latach od odebrania prawka,więc wytrzymasz jeszcze jakiś czas Pozdrowienia.PS.opłaciło się czekać więc głowa do góry :P :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homar Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Pociesz się tym, że ja jak zdawałem 1 raz to nawet 0,5 metra nie przejechałem na placu a mnie uwalił; wsiadłem na moto, sprawdziłem światła itp. możliwość włączenia się do ruchu (ruch głowy do tyłu ) no i chce ruszać a on mi mówi "proszę powtórzyć manewr - źle wykonany" , no to ja kombinuje o co mu idzie i doszłem do wniosku że chyba za mało spojrzałem do tyłu, więc jeszcze raz powrórka wszystkiego i chce ruszać a on " proszę odstawić motocykl - nie zdał pan !! " ZA CO ??? "nie zapięcie kasku !!!" (tej plastkiowej sprzączki !!!" he he he - tak było !! ; Za drugim razem spoko, nawet jeden gościu popełnił ten sam błąd co ja za 1 razem a egzaminator mu powiedział że ma zapiąc i dalej mógł jechać - niestety tak bywa, trzeba mieć trochę szczęścia ! ŻYCZĘ POWODZENIA - NAPEWNO SIĘ UDA :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi