Nemesis Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam, sprawa bardzo głupia, ale dla mnie ważna. Nie moge ściągnąć kopki z tego "wałka", odkręciłem nakrętke przy kopce i próbowałem żabką odkręcić tą śrube przy kopce ale ona nawet nie drgneła. Nie wiem czy ją w ogóle można wykręcić bo główka tej śruby jest okrągła(nie że taka zjechana).Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Tej śruby się nie wykręca, bo nie jest ona okrągła (zeszlifowana z jednej strony). Weż mały młotek i ją wybij. Tylko nie zniszcz gwintu. Gdyby wymagała większej siły do opuszczenia swojego miejsca to nakręc nakrętkę, tak aby była na równo z łbem śruby i tak uderzaj.POZDRO PS. jest przyklejony temat o mz i tam pytaj o takie pierdołki Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez ober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Dzięki za info,po obiedzie zatakuje tą śrubę pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankovich Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Nemezis.....wejdź na stronkę mz-club.pl...tam w dziale pliki jest książka warsztatowa i poczytaj jak to się fachowo robi...Sporo się z niej dowiesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Dzięki za adres stronki, przyda mi sie napewno. Pozdro Wkońcu ją wybiłem!!! Musiałem walnąć pare razy tak od serca i po kłopocie.Thx za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Podpowiem Ci jeszcze , że gdybyś potrzebował wymienić śrubę o której piszesz , a były by kłopoty z dostaniem oryginalnej , to wystarczy kupić w sklepie z częściami rowerowymi klin do pedałów od rowerów starszego typu.Pasuje -wypraktykowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi