Sqter Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 hej mysle ze o 12 odjazd z pod eleji dawnej billi , ale sluchajcie kazdy ma gg jak nie to niech zainstaluje :buttrock: i zglaszac sie do mnie , jedynie wiem ze Xylena i konczu84 sa chetni wiec moze posmigamy , w planie jest drzewica . ale jak ktos mam inne pomysly to bardzo chcetnie rozwazymy je razem z wszystkimi tak ze o 12 jesli pogoda dopisze pod dawna billa w radomiu , niedaleko ogrodka piwnego :cool: mam lepszy pomyl , moze skoczymy do chlewisk nidaleko szydlowca tam sa tanie domki dosyc tanie bo 20 zl od osoby a w tym czasie to nawet tansze beda , imprezke zrobimy browka wypijemy za zimowanie naszych moto odzywac sie ludziska bo czasu malo zapisy musza byc czekam jutro juz piatek , nie obijac sie dawac zgloszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 PIerwoszow !!! na Ciebie Radom czeka jak masz ochote to zapraszamy daj tylko znać kiedy!!! :cool: :cool: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 wiec tak ja czekam do piatku z zgloszeniami bo chialbm domki zarezerwowac , ile co i jak a co do odjazdu bede pod elea od12 do 13 na ogrodku piwnym :buttrock: skocze dizs zobacze co i jak do tych chlewisk :cool: widze ze pierwoszow sie pisze :cool: nice nie bylem bo samemu to slabo , pomagalem konczowi w skaladaniu moto , ale w chclewiskach jest spoko , tak jak pisalem domki sa miejsce na maszyny tez ;) tylko chcetnych nie ma, odemnie 2 koleszkow by jechalo Czapel i Papierek ,no moze Konczu sie skusi , co ty na to mistrzu dasz rade , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi