Skocz do zawartości

uchwyty lampy

mierzwa2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam problem bo.... urwały mi się uchwyty od lampy te co są przy stelazu 2 górne i zaczęła mi się np na dziurach telepać czasza. Fakt juz ktoś kiedys kombinował cos przy nich (pewnie były klejone) ale 1 mam a drugi zaginął :crossy: Co moge zrobić? macie jakieś pomysły ja to przymocować???

Witam!

Mam problem bo.... urwały mi się uchwyty od lampy te co są przy stelazu 2 górne i zaczęła mi się np na dziurach telepać czasza. Fakt juz ktoś kiedys kombinował cos przy nich (pewnie były klejone) ale 1 mam a drugi zaginął :crossy: Co moge zrobić? macie jakieś pomysły ja to przymocować???

niestety element raz spawany jak sie rozsypie to ciezko juz cos ratowac..

kiedys widzialem na allegro lampe w mocowaniami wygietymi z alu i przynitowanymi :biggrin:

druciarstwo i (prawdopodobnie) rozszczelnienie lampy ale zawsze jakies rozwiazanie...

właśnie mysle co by tu zrobić sciągnąłem czasze i odpadł jeden nie dwa. Co wymyśliłem przewierciłem w plastiku 2 dziurki tak by nie "rozszczelnic" lampy przełożyłem przez nie te uchwyty zaciskajace kupiłem czarne i co zacisne na stelażu dokręce na ten jeden i wszystko gra! tak mi się wydaje wieczorem powiem czy się udało!

U nas jest typ co z takimi rzeczami robi cuda. Nie raz już kilkakrotnie spawał te same plastiki, uchwyty itp. Co ważne wszystko dobrze się trzyma, do nasttępnej gleby.

gleby nie miałem a odpadło chyba od ostatniej trasy po gigantycznych dzurach.

Naprawione i trzyma się zajebiście! Idelanie!!!

3 opaski zaciskjące 2 w dolnej czesci stelaża i jeden w górnej na środku. Uchwyt który odpadł zamocowałem na klej specjalny do plastiku taki wypełniający i siedzi jak szalone :icon_mrgreen: teraz to tego nie ruszy

Edytowane przez mierzwa2