Skocz do zawartości

Nowa WSK

JulekSukiPP
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No no no pod wrażeniem jestem kurdę jak ja bym taką zdobył to bym chyba na msze dał i wysłał czek dla RM ( z tym RM to taki żarcik ;) )

Edytowane przez Pimpek

• 6 miesięcy temu...

Przepiękna WSk gratuluje!! :) mogłbys mi powiedziec ile dałes za nowy akulmulator do WSK?

Pozdro:D

:clap: Słuchaj już nie pierwszy temat który tak odkopałeś... naprawde nie warto tego robić!! Koleś moze już nie ma WSK :) A ceny aku mozesz zobie sprawdzić w każdym sklepie internetowym lub na allegro...

• 9 miesięcy temu...

piękna.... Sam swoją wsk chcę doprowadzić do podobnego stanu ale na razie brak czasu i kasy... ale ją zrobię:P Ale tej to tylko pozazdrościć... Cudo

ps. sorka ale dopiero przeczytałem o tym odświeżaniu tematów... Ale nie mogłem się powstrzymać żeby takiego cuda nie skomentować.... Toż to marzenie:)

Edytowane przez bart3q

Już dawno chciałem pochwalić ten sprzęt ale nie chciałem "wtopić" odświeżaniem zabytkowych postów. Ale widze ze ktos tego juz dokonał to teraz moge się dołączyć więc piszę nt. WSK:

Łojezuuu! Cud WSK-a! Nigdy mi się nie sniło że gdzieś może być jeszcze zakopana nówka WSK. Teraz trzeba robić pielgrzymki gdzie została odnaleziona. To jest prawie jak objawienie świetego! :lalag:

Piękna sprawa. Jestem ciekaw czy gdzieś isnteje jakaś stara dwuramowa WSK-a w stanie jak nowy. Albo SHL-ka M11? Jesli tak to z ręki daję 10k PLN za SHL. ;)

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Nooo taaak. Temat jest nieśmiertelny jak ta WSK-a :clap:

Miałem kiedyś jedną WSK125 i dwie WSK175 ;) A przeglądając ten temat ,aż mi się łezka w oku zakręciła :) No i zamarzyło mi się aby mieć takie cudo u siebie w garażu.

A marzenia czasem się spełniają ;) :cool: :biggrin:

pozdr

W dzisiejszych czasach marzenia trzeba spełniać samemu i udawać zaskoczonego. Sam kiedyś marzyłem o WFM i ostatnio jedna mi sie przytrafiła. Znam ja od kilku lat bo razem z kumplem ja znaleźlismy i on ja kupił i leżała u niego. Ostatnio dał mi ją za darmo bo stracił zapał. A w miniony piątek namierzyłem starą WFM z silnikiem S34 i od razu kupiłem. Zareejstrowana i na chodzie, stała 5 lat w piwnicy. Ale mam radochę...hehe.Marzenia sie spełniają...jak sie sam o to postarasz..

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Ja włśnei jestem na etapie doprowadzania swojej do stanu bardzo dobrego, ale o takiej jak ta w temacie nawet nawet nie śniłbym.... normalnie brakuje mi słów żeby powiedzieć jak mi się podoba:)

Teraz trzeba robić pielgrzymki gdzie została odnaleziona. To jest prawie jak objawienie świetego! buttrock.gif

w pełni się zgadzam:)

• 1 rok później...