Pimpek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) http://www.ee.pw.edu.pl/~biczelp/inne/wsk.html No no no pod wrażeniem jestem kurdę jak ja bym taką zdobył to bym chyba na msze dał i wysłał czek dla RM ( z tym RM to taki żarcik ;) ) Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Pimpek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Niestety właścicielem jest niejaki Jarek Kępowski. Przyszły motocyklista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja z moją musiałem sie też troche pomęczyć. Gratulacje taki sprzęt naprawde żadko sie zdarza!!! :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkuu Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Przepiękna WSk gratuluje!! :) mogłbys mi powiedziec ile dałes za nowy akulmulator do WSK?Pozdro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Uspokój się chłopie, zobacz na date przy ostatnim poście i nie odkopuj tak starych tematów.... Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Przepiękna WSk gratuluje!! :) mogłbys mi powiedziec ile dałes za nowy akulmulator do WSK?Pozdro:D :clap: Słuchaj już nie pierwszy temat który tak odkopałeś... naprawde nie warto tego robić!! Koleś moze już nie ma WSK :) A ceny aku mozesz zobie sprawdzić w każdym sklepie internetowym lub na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A ja pisałem juz do Moderatorow w sprawie odświezania postów z przed dwóch czy trzech lat... i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) piękna.... Sam swoją wsk chcę doprowadzić do podobnego stanu ale na razie brak czasu i kasy... ale ją zrobię:P Ale tej to tylko pozazdrościć... Cudo ps. sorka ale dopiero przeczytałem o tym odświeżaniu tematów... Ale nie mogłem się powstrzymać żeby takiego cuda nie skomentować.... Toż to marzenie:) Edytowane 13 Stycznia 2008 przez bart3q Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Już dawno chciałem pochwalić ten sprzęt ale nie chciałem "wtopić" odświeżaniem zabytkowych postów. Ale widze ze ktos tego juz dokonał to teraz moge się dołączyć więc piszę nt. WSK: Łojezuuu! Cud WSK-a! Nigdy mi się nie sniło że gdzieś może być jeszcze zakopana nówka WSK. Teraz trzeba robić pielgrzymki gdzie została odnaleziona. To jest prawie jak objawienie świetego! :lalag: Piękna sprawa. Jestem ciekaw czy gdzieś isnteje jakaś stara dwuramowa WSK-a w stanie jak nowy. Albo SHL-ka M11? Jesli tak to z ręki daję 10k PLN za SHL. ;) Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nooo taaak. Temat jest nieśmiertelny jak ta WSK-a :clap: Miałem kiedyś jedną WSK125 i dwie WSK175 ;) A przeglądając ten temat ,aż mi się łezka w oku zakręciła :) No i zamarzyło mi się aby mieć takie cudo u siebie w garażu.A marzenia czasem się spełniają ;) :cool: :biggrin: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 W dzisiejszych czasach marzenia trzeba spełniać samemu i udawać zaskoczonego. Sam kiedyś marzyłem o WFM i ostatnio jedna mi sie przytrafiła. Znam ja od kilku lat bo razem z kumplem ja znaleźlismy i on ja kupił i leżała u niego. Ostatnio dał mi ją za darmo bo stracił zapał. A w miniony piątek namierzyłem starą WFM z silnikiem S34 i od razu kupiłem. Zareejstrowana i na chodzie, stała 5 lat w piwnicy. Ale mam radochę...hehe.Marzenia sie spełniają...jak sie sam o to postarasz.. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja włśnei jestem na etapie doprowadzania swojej do stanu bardzo dobrego, ale o takiej jak ta w temacie nawet nawet nie śniłbym.... normalnie brakuje mi słów żeby powiedzieć jak mi się podoba:) Teraz trzeba robić pielgrzymki gdzie została odnaleziona. To jest prawie jak objawienie świetego! buttrock.gif w pełni się zgadzam:) Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 taaaa, ciekawe co z ta maszyna...? postaram sie cos niecos dowiedzic, moze nawet sam Pan JulekSukiPP bz sie wzpowiedzial...;> pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi