dlugi1974 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam serdecznie jest to mój pierwszy post więc jeśli napisze coś nie tak to sorki . Niedawno sprzedałem Virago 920 i przymierzam się do zakupu następnej maszyny i tutaj mam dylemat czy ma to być HONDA VT 750 SHADOW czy może YAMAHA DRAG STAR 650 słyszałem że drag star 650 ma za słaby silnik z kolei w vt shadow nie za bardzo podoba mi się napęd a dokładniej łańcuch aczkolwiek bardziej skłaniam się ku YAMAHA DRAG STAR 650 , czy będę tego żałował ? Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez dlugi1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Poszukaj dokladnie na forum juz bylo wiele takich pytan ale jesli przesiadasz sie z Viry 920 to napewno nie idz na mniejsza pojemnosc tym bardziej na draga 650 idz juz w draga 1100 no chyba ze chcesz moto na jeden sezon : :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Było niedawnohttp://forum.motocyklistow.pl/1st-crusier-...50--t52194.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 czy będę tego żałował ?TAK. XVS650 ładnie wygląda, gabarytowo duży, więc rozumiem że z tego powodu porównujesz te sprzęty. Dynamika VT jak i XVS'a odbiego znacznie od XV920. Jeżeli zmieniasz to może pomyśl o jakiejś 50-55 konnej 800'tce /chyba że XV1100 - chociaż to klimat lat '80 i może się nie podobać/ Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam dzięki za odp. i podpowiedzi i tym oto sposobem doszedłem do wniosku że nic nie wiem tzn. odpada i jeden i drugi a na scenie pojawił się SUZUKI INTRUDER VL 800 ale no właśnie ale cena , ile trzeba mieć tzn jakie jest minimum za używanego SUZUKI INTRUDER VL 800 ? mniej więcej do 16 000 zł? Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez dlugi1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ten temat chyba nigdy się nie skonczy ,odwieczne pytanie na kóre nie ma jednoznacznej odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 doradzone bylo juz komus zeby bral suzuki volusiaw tej klasie najlepiej wypadasam o nim kiedys myslalem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi