Nemesis Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Według mnie to nie jest wina oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja też bym raczej stawiał na winę tarczek, a nie oleju. Choć kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) olej juz zamówiłem moze na srode będzie :D . a tarcze jak dobrze pujdzie to też dzisiaj zamówie. i pewnie tez bedą na srode. założe nowe tarcze i zalejem nowy olejem i wtedy bede mugł znowu w teren wjechać :crossy: :biggrin: :biggrin: EDIT: Jednak poczekam z tarczami! dostane olej i zaleje i dodam jeszcze po podkładce spręzynującej pod każdą spręzyne w docisku, i przelece papierem sciernym jeszcze przekładki i tarcze. i wtedy zobaczymy jak będzie dobrze to bede sie cieszył, i kupie sobie nowy napęd;] oczywiscie zębatki na moc :crossy: :wink: :cool: :P :D i wtedy będzie jazda w terenie :crossy: Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez scooby_bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 nie podcieraj tarcz ! zostaw jak jest, pamiętaj też żeby nie zamienić kolejności , a podkładki daj płaskie,nie sprężynowe Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 to te same moto :icon_mrgreen: ale teraz jest moje:) i niewiesz jakie sprzęgło kupił jakies wzmacniane czy orginalne tyle tylko ze nowe??i gdzie mozna kupic wzmacniane sprzeglo do mojego moto i ile by kosztowało??o i jeszcze jedno jak poznac ze tarczee sprzęgła są spalone?? On nie wymienial calego sprzegla tylko tarcze i gralo :icon_mrgreen: .najlepiej zrobisz jak sie z nim skontaktujesz np napisz mu PW albo na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 narazie wymienie olej i zobacze czy bedzie dobrze/ bo szkoda kupywac sprzęgło jeżeli sie okazę ze to był zły olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi