b4ko Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam jeszcze raz, pytanie mam teraz odnoscie koła pasowego, zauwazylem jest bardziej zuzyte z jednej strony, załączam fotke, oceńcie czy nadaja sie do jazdy czy na wymiane? Uploaded with ImageShack.usCzy ta krawędz wyrobiona umożliwi normalne ustawienie pasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ko Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 koło ustawione, i niestety nadal chałasuje, tzn, nie piszczy juz ale głosno chodzi, skrzeczy :/ juz nie wiem co z tym robic bede musial wymienic to wszystko chyba koła pasowe i pasek ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 koło ustawione, i niestety nadal chałasuje, tzn, nie piszczy juz ale głosno chodzi, skrzeczy :/ juz nie wiem co z tym robic bede musial wymienic to wszystko chyba koła pasowe i pasek ;/ Sprawdź wpierw cenę kompletu i zastanów się czy podołasz finansowo.Tańszą opcją będzie przebudowa na napęd łańcuchowy. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 wszystkie jakie widzialem wygladaja podobnie ja bym te ranty jeszcze spiłował i jeszcze raz spróbował ustawić potem Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ko Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 hm no to na zimowy sezon by była praca :) piłowac to wszystko, orientowalem sie cenowo to takie koło pasowe mozna dosyac tylne za 150 zł czyli bez tragedi,wszystkie jakie widzialem wygladaja podobnie ja bym te ranty jeszcze spiłował i jeszcze raz spróbował ustawić potemtu mnie pocieszyłes myslalem ze tylko u mnie taka tragedia z tym kołem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 hehe tylko zebys nie kupil takiego jak masz :icon_mrgreen: Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi