kobuz1 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam, byłem w Ostrowie - impreza nawet fajna, nie było specjalnych atrakcji ze strony organizatorów ale można było obejrzec sporo ładnych motocykl których tam nie zabrakło;) Ogólnie to nawet sporo motocykli przyjechało. Było by fajnie jak by ktoś zorganizował parade po ostrowie, wprawdzie pogoda troche dokuczałą ale parade by można zrobic. Ale ogólnie dobrze że pojechałem-nie żałuje;)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo26021990 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 W Krotoszynie jest zajebiscie na zlocie zawsze jestem tam co roku:P bo mieszkam w tym miescie:D Club Relax to nie tylko dyskoteka ale maly pub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No dokładnie Artur, zapomnielismy przecież napisac że na partere w tym Relaxie jest normalnie taki jak by Pub, a na pietrze jak sie wyjdzie z sali dyskotekowej to jest balkon na którym sa stoły, ławki itp i tam też można se posiedziec, fajny klimat ogólnie!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Jadę koniecznie!!!Do zobaczyska :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelP Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam , ja pochodzę z Krotoszyna i w tym roku, po raz pierwszy odwiedzę moje miasto rodzinne na motocyklu.Do zobaczenia, niech wszystkie drogi prowadzą do Krotoszyna.PozdrawiamP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo26021990 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Mam nadzieje ze w tym roku pobijemy rekord motoyckli i uczestnikow!! zabierac znajomych!! na ostatnim zlocie bylo 1200 uczestnikow i ponad 700 maszyn!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 No to już jutro zlot :D Mam nadzieje że spotkam jakiś ludzie z forum i pogadamy :crossy: Jak zawsze impreza będzie pewnie zajebista byle pogoda dopisała a wygląda na to że bedzie fajna Pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam, byłem w Ostrowie - impreza nawet fajna, nie było specjalnych atrakcji ze strony organizatorów ale można było obejrzec sporo ładnych motocykl których tam nie zabrakło;) Ogólnie to nawet sporo motocykli przyjechało. Było by fajnie jak by ktoś zorganizował parade po ostrowie, wprawdzie pogoda troche dokuczałą ale parade by można zrobic. Ale ogólnie dobrze że pojechałem-nie żałuje;)PozdroZe wzgledu na późniejsze atrakcje w Kaliszu pod Złotym ? :icon_question: Było dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ehh Dario.. te atrakcje dla Ciebie nie wyszły zbyt dobrze.. no ale zawsze jakies przygody:) Hehs, pozdro, dozobaczyska w Krotoszynie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 W Krotoszynie rowniez sie pojawie, w sobote ;) Jezeli ktos mnie wyczai (avatar) to krzyczec :icon_exclaim:Pierun jedziesz sam czy ktoś z Poznania jeszcze jedzie :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ja tez sie pojawie w sobote. Bede wsrod Kaliszakow. Niebieskim Dakarem. Latwo znalezc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witajcie, Też się wybieram w sobotę rano ;) Dzwoniłem do organizatora, parada START godz. 10:00 ;) W zeszłym roku ruszyli planowo, wiec warto być na 10:00 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo26021990 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 a wszedzie pisze ze parada wyjezdza ze zlotowiska o 10:30?? wle byc predzej zeby mi nie odjechali:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 :( Znaczy gdzie piszą, że o 10:30 ;) bo nawet na ich stronce nie piszą (nie znalazłem) ;) W zeszłym roku mi odjechali :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Pierun jedziesz sam czy ktoś z Poznania jeszcze jedzie :( ;) Ja mieszkam 30km od Krotoszyna... Poki co jade sam, Fat pisal ze przyjedzie ;) Jak co to wal na kom: 691401911. Ja bede na paradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi