motorbiker Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Dzisiaj aż miło było posmigać po poligonie na Zdrowiu:P pogoda super, troszkę lodu w lesie ale wały na strzelnicy są jak najbardziej do pokonania. A wy jak?? śmigaliście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Dzisiaj aż miło było posmigać po poligonie na Zdrowiu:P pogoda super, troszkę lodu w lesie ale wały na strzelnicy są jak najbardziej do pokonania. A wy jak?? śmigaliście ?? moja kruszyna znów zamieszkała ze mną w pokoju tyle jeżeli chodzi o jeżdżenie xD XD stwierdziłem że za zimno jej było w garażu po za tym nie ma nic fajniejszego niż KTM w pokoju uwierzcie xD xD aż milej się wstaje rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Hehe zapewne :lalag: tylko jak ja bym wstawił swoją kruszynę do pokoju to nic by się juz w nim nie zmiesciło łącznie ze mną ;) że już nie wspomnę iż moja matka by mnie ukatrupiła :P Co do jeżdżenia to Yamaszka czeka na nowe sprzęgło, bez tego nigdzie nie pojedzie...echhh a pojeździło by się troszku. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Jackuzy, Twoja Yamaszka na nowe sprzęgło a mój garaż na nową Yamaszkę, ale nową w sensie że używaną ale nową dla mojego garażu :) chciało by się pojeździć, a pieniążków jeszcze na moto nie ma... Nie znacie kogos w woj. łódzkim kto ma WR 400f? Chciałbym się przymierzyć do takiego sprzęta, ale najlepiej jak się człowiek przejedzie. Edytowane 15 Stycznia 2008 przez djsolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 jutro czyli sobota od 13 i niedziela od 12 jeździmy na poligonie, chętnych zapraszamy na błotną zabawę:icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabarz2006 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ludziska a chcialo by sie wam do wlodzimierzowa wybrac?? :clap: bo ja za bardzo nie moge dalej posmigac a jezdze amatorsko w terenie :lapad: ale chetnie poszaleje :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ludziska a chcialo by sie wam do wlodzimierzowa wybrac?? :crossy: bo ja za bardzo nie moge dalej posmigac a jezdze amatorsko w terenie :( ale chetnie poszaleje :( Nie mam pojecia gdzie to jest ;] ;] ... a tak wlasciwie to leśne ludki bryka ktoś z was teraz na śniegu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ja tez nie mam pojęcia gdzie to jest :bigrazz:Daleko masz do Łodzi :icon_exclaim: Camaross o jakim ty śniegu mówisz w tym tygodniu śmiało można było polatać.Nawet na Stryków sie wybrałem w tamtą niedziele i było całkiem przyjemnie :icon_exclaim: Bo na Piątkowisko to chyba nie warto sie szykować bo samo błoto :icon_exclaim:Fakt dzisiaj trochę sie spieprzyło ale to chyba chwilowe :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wie ktoś może czy duże błoto na Piątkowisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja tez nie mam pojęcia gdzie to jest :bigrazz:Daleko masz do Łodzi :) Camaross o jakim ty śniegu mówisz w tym tygodniu śmiało można było polatać.Nawet na Stryków sie wybrałem w tamtą niedziele i było całkiem przyjemnie :buttrock: Bo na Piątkowisko to chyba nie warto sie szykować bo samo błoto :biggrin:Fakt dzisiaj trochę sie spieprzyło ale to chyba chwilowe :buttrock:Jak będziesz jechał na stryków to daj znać z chęcią się zabiorę ... =] podział kosztów transportu uzgodnimy na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Nie ma problemu tylko pytanko gdzie mieszkasz dokładnie bo ja jadę z tego miejsca:http://mapa.targeo.pl/bukowiec,zielonog%C3%B3rska%2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 lokalne ustawki na www.enduro-cross.pl FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja tam jestem jak cos pod nickiem "Stopa" - ale to przez seweryna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabarz2006 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ja hetnie bym posmigal ale jestem z okolic piotrkowa trybunalskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Chętni z okolic, zapraszam na budowę toru który własnie skończyła mi kopać kopara, jest to na łące za Gillette, prywatny teren, narazie jest wytyczony tor, pare muld, rów, ale trzeba przejechać i uformować motocyklami i quadami aby można było jeździć, planowana ustawka na niedziele ok 12. przy gillette spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi