czarczi Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 no wiec tak jutro (niedziela) ja z djsolo i prawdopodobnie enduromasterem pojawimy sie na tej zwirowni co bylo cross country okolo godz 10-11 i bedziemy tam z jakies 3h moze wiecej zalezy jak dlugo bedzie nam sie chcialo jezdzic wszystkich chetnych na jazde zapraszam bo im nas wiecej bedzie tym fajniej pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 no wiec tak jutro (niedziela) ja z djsolo i prawdopodobnie enduromasterem pojawimy sie na tej zwirowni co bylo cross country okolo godz 10-11 i bedziemy tam z jakies 3h moze wiecej zalezy jak dlugo bedzie nam sie chcialo jezdzic wszystkich chetnych na jazde zapraszam bo im nas wiecej bedzie tym fajniej pozdroczym jedziecie i jak jedziecie? Bo od razu was informuje ze przez bramę nie wpuści was strażnik....ale możecie podjechać sobie od drugiej strony jak nie wiecie jak chętnie wytłumaczę :flesje: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 czym jedziecie i jak jedziecie? Bo od razu was informuje ze przez bramę nie wpuści was strażnik....ale możecie podjechać sobie od drugiej strony jak nie wiecie jak chętnie wytłumaczę :icon_mrgreen:Ja bylem na tej żwirowni 2 tygodnie temu i strażnik bez problemu mnie wpuścił :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 to tam jest ku*wa jakis strażak czy tam strażnik? to moze przyjmuje łapówki takie jak krótka przejażdżka na łańcuchu (żeby nie uciekł) na jakimś mocnym motocyklu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 narazie choruje ale dobra rada dla was jak jedziecie na żwirownie tam to najpierw podjedźcie sobie do strażnika i dajcie mu na piwo albo piwo, wtedy możecie jeździć non stop, jesli gość dostanie coś to nie zadzwoni po policje i po własciciela terenu, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) no to zajebiscie trzeba "lapowe" kupic i jedziemy ;D , "yakuzy" wpadaj tam tez bedzie fajnie no i potrzebujemy kogos do porobienia fotek moze ostatnich w tym sezonie , odrazu mowie ze jutro ide na calego nie bede oszczedzal sprzetu ;D pozdro Edytowane 17 Listopada 2007 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Chętnie bym podjechał ale raz nie mam czym (no dobra mam czym ale za daleko na to zimno) a dwa ze chyba nie będe mógł w tym czasie.... no ale się zobaczy a jak będe to mnie zobaczycie ;P Ciekawe czy ta piaskownica troche zmarzła chociaż :clap: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 no i zalujcie ze nie pojechaliscie byla zajebiscie, sprzet lezal chyba z 30 razy , dj solo fikolka wywalil , ja sie uparlem na jeden podjazd na ktorym walnalem chyba z 10 gleb ;D sa zdjecie , bedzie filmik to zobaczyciepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Oj wesoło było! szczegolnie jak na dość wysokim podjeździe na KTMie Czarcziego chcialem zawrócić i mi nie wyszło. Tak jak Czarczi napisal, wywaliłem fikoła na bok, a za mną "dachował" KTM, ledwie uciekłem :D a co najlepsze, tylko przedni błotnik popękał :wink: P.S.: Czarczi, chyba mnie nie zabijesz?P.S.2: Troche mnie ręka boli :P Może coś z tego wyjdzie...jakieś odszkodowanie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 P.S.: Czarczi, chyba mnie nie zabijesz?P.S.2: Troche mnie ręka boli j.gif Może coś z tego wyjdzie...jakieś odszkodowanie smile.gif hahaha ja Ci dam , jutro z rana do stolla lecisz i mi nowy blotnik kupujesz (7dych w plecy) :wink: i jeszcze odszkodowanie musisz mi zaplacic za straty moralne dla mojego kochanego ktm`a :cool: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Szkoda ze mnie nie było :D ale co zrobić jak sprzęta juz tydzien temu zawiozłem do mechanika.Ilu was bylo :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ludzi- 5 osób, motocyki 3 sztuki (2 motocykle, jeden potwór :notworthy: ) Mati, twoj ktm u Leona stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ludzi- 5 osób, motocyki 3 sztuki (2 motocykle, jeden potwór ;) ) Mati, twoj ktm u Leona stoi?Tak a co tez wstawiasz yamahe do niego :notworthy: Potwór tzw 520 :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 nie...ja do niego ide jak czegos nie potrafie zrobic, a yamahy juz nie mam ;] teraz poluje na cos mocniejszego. ta....potwor tzw 520 ktora mi dzisiaj wyciagnela rece o jakies 4cm :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 heh mowicie o mojej 520:D troche ciagnie stara szmata :flesje: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi