enduromaster Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 macie stresa :buttrock: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0e82c1e8e1237bf8.html :buttrock: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 macie stresa :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0e82c1e8e1237bf8.html :) NIe zastraszaj przeciwników :smile: bo nie będziesz miał z kim konkurowac :D hehehe Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ja niestety nawet nie pojechal bo djsolo mnie wystawil pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Twoja stara! trzeba bylo sie szybciej decydowac, jak ku*wa o godzinie 9:30 wyjechalismy a ty baranie do mnie przed 11 dzwoniłeś jak już wyjechaliśmy i sie pytales o ktorej wyjezdzamy :buttrock: Ale mam zajebiste zdjecia! żałuj czarczi ze nie pojechałeś :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Noo fotki i nie tylko :):D:D może jakiś filmik sklecę z jazdy ;) a teraz dla EnduroMastera jedna z Fotek :buttrock: http://www.bikepics.com/pictures/1069800/ echh fajnie było :P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Twoja stara! trzeba bylo sie szybciej decydowac, jak ku*wa o godzinie 9:30 wyjechalismy a ty baranie do mnie przed 11 dzwoniłeś jak już wyjechaliśmy i sie pytales o ktorej wyjezdzamy banghead.gif gadalismy dzien wczesniej to bylo tak ajade i Cie wezme , a potem nic sie nie odzywales , taki z Ciebie ku**a kumpel pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Trzeba było dzwonić rano, a teraz do mnie pretensje! Koniec spamu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 nie kłóćcie się... następnym razem USTALCIE SOBIE DZIEŃ WCZEŚNIEJ o której gdzie i wszystko a nie się teraz kłócicie ze jeden drugiego nie zrozumiał.... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ENDUROMASTER nie znamy się ale widziałem jak jedziesz w zawodach i należą ci się brawa naprawde wielkie brawa :D :D może DRZ-tka to nie pełnia szczęścia ale dawałeś naprawde rade a wiele lepszych maszyn odpadło tuż po starcie :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ENDUROMASTER nie znamy się ale widziałem jak jedziesz w zawodach i należą ci się brawa naprawde wielkie brawa :flesje: :flesje: może DRZ-tka to nie pełnia szczęścia ale dawałeś naprawde rade a wiele lepszych maszyn odpadło tuż po starcie :bigrazz: pozdro dzięki :cool: niestety ukończyłem 11 na 46 , 6 miejsce miałem tuż przed przednim kołem ale jak się w bande wbiłem i klatą o kiere trzasnąłem to moje :icon_biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 nie kłóćcie się... następnym razem USTALCIE SOBIE DZIEŃ WCZEŚNIEJ o której gdzie i wszystko a nie się teraz kłócicie ze jeden drugiego nie zrozumiał.... A ty co sie wtracasz :icon_razz: Jutro będę miał fotki, bo cykałem nie swoim aparatem i postaram się coś wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Panowie ogólnie sklejam ciekawy filmik ..... wiec wszelkie fotki a juz napewno przede wszystkim filmiki są baaardzo mile widzane jak cos pisac na forum na privacie bądz na gg:7017136 pierwszy amotorski film klubu PNK już prawie w gotowości .. dosyłać material !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 HEHEHE a Enduromaster był w telewizorni :) na TVP3 :wink: hehehe.... zresztą co ja tam gadał będę... no cóż 11 miejsce nie jest złe aż tak ;P .... czekamy do następnego :wink: mnie tam się podobało :buttrock: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 napisz jakie były pierwsze miejsca?? wiem że 3 był mój kolega Michał Bek a kto na szczycie?? i który był Błaszczyk z Dim-polu ?? bo nawet sobie dobrze radził:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 HEHEHE a Enduromaster był w telewizorni :buttrock: na TVP3 :D hehehe.... W jakim programie? Bo chętnie bym obejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi