Jackuzy Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 możliwe... ech sorka... Dzisiaj sobie poda ładnie :D... ale nie lękajcie się nic jutro znów będzie ładnie.. może nie bardzo ciepło ale ładnie obiecuję :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 no sam, znowu ..... JUTRO JAZDY TESTOWE KTM'a na torze Piątkowiskood 11 do 15 ja ok 11 tam jadę http://mapa.szukacz.pl/?&nc=51.67079&ec=19...2&z=0&t=WYBRANY PUNKT&poi=130 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Sorki ze tutaj pytam ... Gdzie mogę znaleźć jakies ubranka dla Dam na motorek ?:PP na enduro i na scigaczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 zalezy co chcesz szukac :lalag: Jak skórzane stringi to nie wiem :P ale możesz zajżeć do Liberty i do Profi a gdzie jeszcze to niech ktoś powie albo poszukaj na forum możliwe ze gdzieś jest :buttrock: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Z Widzewa części Olechowa/Janowa jestem :D A tak wogolnie to gdzie śmigasz :icon_evil: Bo mieszkam nie tak bardzo daleko od ciebie :icon_evil: Edytowane 29 Września 2007 przez mati kmx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Sorki ze tutaj pytam ... Gdzie mogę znaleźć jakies ubranka dla Dam na motorek ?:PP na enduro i na scigaczki ? I tu znowu moge polecić chłopaków od www.enduro-cross.pl podejrzewam że sprowadzą na zamówienie. Jest w ofercie o'neal mx strój dla Panny, czarny z różowymi wstawkami :)Siostre chcę namówić na quada i taki strój. To na temat enduro. A jeśli na ściga/turystyka/nakeda to może www.motocykl.net.pl dla Panien też coś znajdą ładnego. Dzisiaj zupełnie przypadkiem znalazłem się na Piątkowisku, popatrzylem, przywitalem sie z wszystkimi i ucieklem do domu :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 a ja byłem, pojeździłem na excr 450/530 i...... wcale nie żałuję że drz kupiłem :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Jackuzy! zapodawaj zdjęcia :icon_twisted: przede mną nic nie ukryjesz, widziałem jak pstrykałeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A byłem na Piątkowisku :icon_twisted: zobaczyłem troche fotek porobiłem i pojechałem na łaskowice......zeby sobie troche pochasać... a tutaj coś pierdolneło mi w tłok i mam piękną 5cm ryse przez oba pierscienie ;/ its time for remont ;] Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Nie przejmuj sie, dzisiaj do mnie podjechał koleżka GPZ 750 i u mnie pod bramą mu tłok bokiem wyszedł :icon_twisted: całe spodnie mu olejem zachlapało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 dziś jest pechowy dzień... echhh Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 foty foty, dawaj foty :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 foty foty, dawaj foty :icon_question: nie mam nic ciekawego z Piątkowiska ... ale coś zarzucę... za to potem sobie na łaskowicach jeden gość poskakał na EXC 200 i tam mam fajne fotki :) jak będą dam znać :buttrock: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) (myślałem ze się dwa posty scalą... przepraszam za dwa posty jeden pod drugim!) Zdjęcia .... kilka bo kilka ale jednak :icon_eek: Enduro 1 Enduro 2 Enduro 3 Enduro 4 Enduro 5 Enduro 6 Enduro 7 Edytowane 1 Października 2007 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 leśne ludki z Łodzi powymierały? taka mam ochote pojezdzic... nie wybiera sie ktos na piatkowisko, albo na łaskowice pojeździć? chociaż bym popatrzył, zdjęcia porobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi