SeibR Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 siemka, sorX że głupie Pytanie ale chciałbym się dowiedziec ile atmosfer w przodnim i tylnim kole napąpowac kompresorem ?? niechce zadużo dac żeby niepękła, ale i zamało żeby... prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Sprawdz czy nie masz na tylnym wachaczu z lewej stronie takiej bialej naklejki, tam wszystko jest napisane - z tego co pamietam to w przednim cos kolo 2,3 a w tylnim 2,6 (przy jednej osobie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 niema takiej białej naklejki bo miałem rame malowaną... możesz sprawdzic dokładnie... zgóry ThX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
premislauss Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 wszystko załeży od obciążenia... im wieksze obciążenie tym wiecej atmosfer... jesteś lekki, jęździsz samemu to tak 1.8 przód a tył 2,1 a ciężki i w 2 jeździsz to 2,0 przód 2,4 tył. sam po prostu muszisz wyczuć. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roqwor Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opona Ci nie pęknie napewno. Ja do simsona napompowalem ponad 6 atmosfer i pojechalem od kumpla do domu. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Roqwor napisał: Opona Ci nie pęknie napewno. Ja do simsona napompowalem ponad 6 atmosfer i pojechalem od kumpla do domu. :crossy:Odważny jesteś :P Ja mam w swojej dt enduro 2 atmosfery i to spokojnie wystarcza :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 ja jestem lekki, waże 55KG:P jeszcze prawie zawsze sam... więc ile mam dac... ?? miałem zawsze 1,8 przód i tył 2,0... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
premislauss Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 i bardzo dobrze masz :) 1.8 przód 2.0 tył. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi