SeibR Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 siemka, sorX że głupie Pytanie ale chciałbym się dowiedziec ile atmosfer w przodnim i tylnim kole napąpowac kompresorem ?? niechce zadużo dac żeby niepękła, ale i zamało żeby... prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Sprawdz czy nie masz na tylnym wachaczu z lewej stronie takiej bialej naklejki, tam wszystko jest napisane - z tego co pamietam to w przednim cos kolo 2,3 a w tylnim 2,6 (przy jednej osobie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 niema takiej białej naklejki bo miałem rame malowaną... możesz sprawdzic dokładnie... zgóry ThX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
premislauss Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 wszystko załeży od obciążenia... im wieksze obciążenie tym wiecej atmosfer... jesteś lekki, jęździsz samemu to tak 1.8 przód a tył 2,1 a ciężki i w 2 jeździsz to 2,0 przód 2,4 tył. sam po prostu muszisz wyczuć. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roqwor Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opona Ci nie pęknie napewno. Ja do simsona napompowalem ponad 6 atmosfer i pojechalem od kumpla do domu. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opona Ci nie pęknie napewno. Ja do simsona napompowalem ponad 6 atmosfer i pojechalem od kumpla do domu. :crossy:Odważny jesteś :P Ja mam w swojej dt enduro 2 atmosfery i to spokojnie wystarcza :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 ja jestem lekki, waże 55KG:P jeszcze prawie zawsze sam... więc ile mam dac... ?? miałem zawsze 1,8 przód i tył 2,0... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
premislauss Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 i bardzo dobrze masz :) 1.8 przód 2.0 tył. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi