Madrider Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Chodzi o to co wkreca sie zamiast wentyla w kole do crossa,wymienialem opone i ze zdjeciem nie mialem problemu ale przy montazu to troche dziwnie jest: Jak wkladam to cos w otwor na wentyl i dociskam nakretka na maxa to nie ma juz miejsca na wlozenie opony w rant felgi, czy to sie tylko wstepnie wklada a nastepnie zaklada opone i tym czyms(nie wiem jaka to ma nazwe:), dociska sie opone do rantu felgi? Niby prosta sprawa,ale nie lubie czegos robic jak nie jestem przekonany co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 To jest specjalny otwór na to a nie na wentyl :icon_razz: Ja nie wiem jak to sie zakłada bo nie zdejmowałem jeszcze opon w CZ :) Ale też mnie to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 W feldze musi być otwór specjalny pod szpaner. Otwór ten zwykle ma większą średnicę, niz pod wentyl. Szpaner nie dokręcasz podczas montażu, po prostu wkładasz go i nakładasz nakrętkę, zakładasz dętkę, oponę, pompujesz i na końcu dokręcasz trzymak.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Czyli jednym zdaniem ma on za zadanie przycisnac rant opony do felgi.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No tak aby opona sie nie przekręcała razem z dętką i nie wyrywała wentla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Dooookładnie.. :icon_razz: :P Tak mi to właąnie w serwisie tłumaczyli i tak to robili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi