Skocz do zawartości

Co sądzicie o SKUTER DĘBICA?

vanjawan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

je bym nie narzekał ,gdyby nie spieprzony ze tak powiem wielowpust w kopniaku do junak.po prostu wyszlo na to ze ma za malą średnicę i trzeba go bylo rozginać. no nie powiem-teraz da sie odpalic,ale to nie jest to czego oczekiwalem. woel kupic stary kopniak ale oryginał na allegro. a to to nawet go nie przypomina...

Wiadomym jest, że Skuter sprzedaje kopniaki, które znacznie odbiegaja od oryginału. Ja tam mam oryginalny i sobie chwaę. Co do wadliwego kopniaka, to na tyle ile znam Skutera, nie byłoby problemu z jego wymianą na właściwy.

wild napisał:

to nie lepiej im zwrocic uwage?

jak sa firma ktora sie szanuje i klient jest dla nich wazny, to mysle, ze zwrocia uwage na towar w tym przypadku kopniaka.

Jeśli raz, drugi, trzeci .... wróci do nich ten sam towar z tytułu reklamacji, to myślę, że wywrą nacisk na producencie, aby ten poprawił jakość.

narzekacie na skuter cebica a zerknijcie do sklepow w swojej okolicy tez to nie sa orginaly i niektore rzeczy nawet nie pasuja - tak jak jeden z trybow do jawki, i praktycznie wszedzie maja te same lub bardzo podobne czesci no chyab ze jakis dziadek ma sklep z czesciami z dawnych czasow bo zdazaja sie takie sklepy :)

wild napisał:

rad, ten sklep ktory ci podalam- tam kupowalam kopnik do junaka i byl bardzo porzadny. tam wiele czesci kupowalismy i nigdy nie zdarzylo sie by cos nie pasowalo.

no ok nieoceniam bo tma nic jeszcze nie kupowalem :biggrin: ale pisze jak jest bo narzekaja na dobry sklep wedlug mnie bo z tymi ludzmi idzie sie dogadac :biggrin: a to ze maja jakies nietypoe czesci to nie odnich to zalezy tylko producenta, a z reguly wymieniaja je

a nieznacie jakiegos innego sklepu fakt faktem sa tam czesci ale malo ich troche :biggrin: