bartic Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 na pocieszenie ci powiem, że na WIĘKSZOŚCI stacji shella odmawiają sprzedaży paliwa motocyklistom w kaskach, albo żądają przedpłaty po 22. nie mam tak tylko tam, gdzie mnie znają, czyli tylko na jednej stacji :clap:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 na pocieszenie ci powiem, że na WIĘKSZOŚCI stacji shella odmawiają sprzedaży paliwa motocyklistom w kaskach, albo żądają przedpłaty po 22. nie mam tak tylko tam, gdzie mnie znają, czyli tylko na jednej stacji :clap:pozdrawiam jakoś przedwczoraj zrobiłem im awanturę... podjechalem autkiem ok 23, stanąłem w kolejce,zeby poprosić o odblokowanie. odstałem swoje w kolejce ludzi po batonik po to,zeby usłyszec, ze 'przecież jest odblokowany prosze tankować'. myslałem,ze blokują wszystkim a nie tylko motocyklistom. to juz jest dyskryminacja. jak założymy kółko wyznaniowe to będziemy mogli ich pozwać za dyskryminację na tle religijnym. mhmm do założenia kółka wyznaniowego ile trzeba miec osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PADRE Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 jakoś przedwczoraj zrobiłem im awanturę... podjechalem autkiem ok 23, stanąłem w kolejce,zeby poprosić o odblokowanie. odstałem swoje w kolejce ludzi po batonik po to,zeby usłyszec, ze 'przecież jest odblokowany prosze tankować'. myslałem,ze blokują wszystkim a nie tylko motocyklistom. to juz jest dyskryminacja.jak założymy kółko wyznaniowe to będziemy mogli ich pozwać za dyskryminację na tle religijnym.mhmm do założenia kółka wyznaniowego ile trzeba miec osób?W KRK -9 dusz. :clap: pozdro-PADRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Podoba mi sie , że Shell zaaragował. Fakt ,że może to nie jest w pełni satysfakcjonujący obrot sprawy, ale już coś ruszyło. Gorzej jeśli ktoś tankowałby płacąc kartą kredytową i śpieszyłby się. No bedziemy gryźli chodniki z nerwow. Ale w końcu są te tabliczki informujące, ja takowych na shelli jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam Na ogół tankuje na shellu i jak narazie nie spotkałem się z taką sytuacjąale za to spotkałem się na esso w zeszłym roku gdzie doszło do małej awantury ponieważ jak stanołem zdjołem kask i chciałem zatankować to pracownik chwycił mnie za rękaw i kazał iść zrobić wpłate no i reszty nie będę opisywał, ale przeprosiny były. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi