devilwizard Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Mam pytanie czy można wystartować w Gum Ballu 3000 motorem?? Np. Busą??Jeśli ktoś ma na to odpowiedz to smiało i jak to niby zrobic na ich oficjalnej stronie nic o tym nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 O ile dobrze pamiętam to kiedyś jedno moto startowało, było to jakieś turystyczne enduro. Ale nic mi wiecej nie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Sorry za arecheologię...Startowało wtedy turystyczne-enduro BMW 1200GS :crossy:A chcesz wystartować?Czasami to nie jest tak, że znane osoby są tylko zapraszane? :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Mam pytanie czy można wystartować w Gum Ballu 3000 motorem?? Np. Busą??Jeśli ktoś ma na to odpowiedz to smiało i jak to niby zrobic na ich oficjalnej stronie nic o tym nie ma:(Mam kilka klipów z Gumball 3000 i jest tam kilka motorów (supersporty), ale nie wiem czy są uczestnikami czy tylko "podpuszczają" uczestników do sprintu. Jesli chciałbyś wystartować wpisowe na Gumball 2007 to jedyne 28 tysięcy funtów... :-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Jesli chciałbyś wystartować wpisowe na Gumball 2007 to jedyne 28 tysięcy funtów... :-]Heh, co to jest :clap: vfts jedziesz za rok?Bo nie wiem czy sobie zawracać głowę tym wyścigiem, mam także inne wydatki :)Wiesz musiałbym już teraz uwzględnić w moim planie budżetowym te 28k :clap: Edytowane 11 Września 2006 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 w 2002 z NY do LA startowaly ducaty 998 ale nie wiem czy tylko mialy za zadanie "krecic movie" czy tez jechaly tak samo jak cala reszta. pzdr PS: a ma ktos jakies filmy, albo wie gdzie leza z 2006r ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 No to te 28 tysi jakoś mnie lekko zniechęciły hehe.Ale raz mijałem moto na polskich tablicach który był cały poobklejany w znaczki gum balla ale nie wiem czy tak dla jaj czy faktycznie smiał??No ale nic jedyne co można zrobić to wbić do rajchu i się z nimi pościgać dla zabawy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 No ale nic jedyne co można zrobić to wbić do rajchu i się z nimi pościgać dla zabawy;)Dokładnie dajesz sobie naklejkę Gumball i śmigasz :biggrin: Tylko gorzej jak cię zatrzyma polizei :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Jeżeli jesteś studentem to z tego co sie orientuje jest coś tajiego jak student gumball i dużo tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Jeżeli jesteś studentem to z tego co sie orientuje jest coś tajiego jak student gumball i dużo tańszyTy no ja jestem wiecznym studentem, napisz cos więcej o tym patencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 na jego temat wiem tylko tyle ile wyczytałem w necie ale wygląda całkiem spoko http://www.studentgumballrally.com/ na tej stronce można się rejestrować i zobaczyć całą trase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Chetnie bym wystartowal w takim wyscigu, gdyby oplata byla w miare przystepna i gdyby mozna bylo wystartowac motocyklem :P moze juz w tym najblizszym :D ( ale w tej edycji dla studentów) Edytowane 24 Września 2006 przez ZammeR_Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Cóż, wysłałem do nich maila z zapytaniem, co i jak w sprawach motoru. Jak odpowiedzą to przkażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 minimalna liczba osób w drużynie to 2 więc nie wydaje mi się żeby był problem z moto, ale cóż, przekonamy się jak dostaniesz doppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 http://easy0473.easyisp.pl/jp/index.php jesli kogoś by interesowało to Polacy wygrali student gumballa oto ich dtronka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi