vmax-r Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 WITAJCIE, ...KURDE ;) , U MNIE TAK JAK PRZYPUSZCZAŁEM - PADAŁO WCZORAJ JUŻ OD 19:00, I PADA NADAL... :) Kto był i jak było, dawajcie posty... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Kolega byl, moge poprosic zeby mi dał foty paru motocykli co zrobił... :) edit: dał mi linka na rapidshare http://rapidshare.de/files/29168887/zlot.rar.html Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Empire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 :) -jak mam zciągnać te fotki? Co mam tam odpalić, bo nie kumam... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jak klikniesz w link to zjeżdżasz na dół, klikasz na FREE, potem jak sie załaduje kolejna strona to znowu zjechać troche na dół, bedzie odliczanie czasu(okolo pół minuty), wyskoczy 3 znakowy kod, przepisuje sie do okienka obok i klika sie Download from ..... z prawej strony tego okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) ;) O.K! Thanks, się pobiera, stary człowiek jestem więc wybacz ziom :) - nooo... było trochę fajnych sprzętów ;) ;) A jak wypadła sama impreza??? Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Mi sie podobało choc od 21 czy 22 w deszczutylko kumplowi ktoś CBRę wywrócił (raczej ktoś bo sama sie nie zapadła , nie było śladów ze nóżka sie wbiła) i troche plastik popękał a nowiutki lakier na dniach dostała wiec szkoda .Ogólnie fajnie tylko na darmowe piwo sie nie załapaliśmy bo talonów nie mogliśmy znaleść , ale była darmocha . Nocna zmiana bluesa troche zamulała , ale Hurt zrobił miłą atmosfere , choć w deszczu . Pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 :) no tak, (wywalone moto) to są mankamenty otwartych imprez, gapie, fotki na sprzętach, pozowanie, dosiadanie - odkręcanie manety na sucho ;) a potem są straty... Ale skoro organizator zaprasza motocyklistów to powinien im zapewnić choć 1 dziadka do pilnownia motocykli.Ale z natury to zazwyczaj jest olewana kwestia ;) Jak zwykle deszcz wam rozpierdzielił imprezę - szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Ochroniarze sie pojawili ponoć tylko na paradzie jak okrązali rynek tam.Byl tez klub H-D z Wrocławia Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Empire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Byl tez klub H-D z WrocławiaTaa , były te snoby , były , a Ty Empire czym przyjechałeś?? :icon_razz: chyba nie H-Desiem.Pozdrawiam I jeszcze jedna prośba : czy mogłby ktoś te fotki z tego linka który jest podany ściągnąć i wrzucić gdzieś na normalną strone zeby mozna było łatwiej to ściągnać , lub jeśli by to nie zrobiło problemu to przesłać mi na maila ?? Z góry dzięki , pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Wysyłać Kumplu? Tylko aby ci nikt skrzynki nie zapchał :icon_razz: ... i podaj e-maila Więc wysyłać?? Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 wysyłać , wysyłać , bede baaaardzo wdzięczny :icon_razz: :icon_razz: mail to : [email protected] Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 :icon_razz: Odbieraj poczte, bo trochę ci zapcham konto :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ja nie bylem, pisalem wczesniej ze kolega byl i od niego mam fotki :icon_razz: Dowiedzialem sie dopiero okolo 19 w dzien imprezy takze nie bylo sensu jechać 50km...A kolega był ze swoimi kolegami na rometach i simsonach;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 :icon_razz: dzięki , dzięki , wielkie dzięki :biggrin: A mawiają , ze Vmaxami "jeżdzają " źli ludzie , ze diabły a tu taki miły człowiek sie znalazł :icon_razz: jeszcze raz dzięki.Pozdroo Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 CytatByl tez klub H-D z Wrocławia Taa , były te snoby , były , a Ty Empire czym przyjechałeś?? chyba nie H-Desiem.Pozdrawiama co - jak jeździsz H-D to jesteś od razu snobem, a jak plastikiem to dresem? :icon_razz: A znasz tych co przyjechali na H-D, czy po prostu z własnej głupoty tak pieprzysz?wszechświat i ludzka głupota nie zna granic - to chyba pasuje do Twojej wypowiedzi RUDY...i więcej nie obrażaj ludzi na forum i nie szufladkuj motocyklistów :icon_razz: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi