qba Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 w szosowych motorkach dozownik to czysta przyjemnosc :) a jak juz go wywalacz to go wykrec bo po jakiego ma popowac samo powietrze?? :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Dolkadnie zatrze sie.lepiej wykrecic i sprzedac:)albo po prostu odlonczyc i pozatykac weze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Borys) Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja dzisiaj regulowałem dozownik. Chyba dostaje za duzo oleju, ale lepiej za duzo niz dostawał za mało :), podkreciłem dozownik ma teraz taką przyjaźniejszą prace chodzi tak bardziej miekko, mam nadzieje ze bedzie juz ok :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo5555 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Czy ktoś z waso odłaczył ten dozownk. mam pare pytan czy zdemontować cał pompke . Jesli nie to wiem ze zaslepic wezyk przy gazniku czym najlepiej to zrobic . Czy zaslepic też weze w pompce czy nie mozna tego robic musza miec wolny przepływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ja to bym to zrobil tak, ze wezyk od pompki oleju co podaje olej do gaznika podlaczyl do zbiorniczka oleju, nalal troche oleju i niech tak sobie pracuje w kolko, potem przy odsprzedarzy podlaczasz dozownik tak jak byl i z bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi