Fenix69 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak w temacie... świeciła mi się prawa strona prędkościomierza i prawa obrotomierza - i nagle - łup i wszystko zgasło.Możliwe to że wszystkie żarówki zjarały się w pi.... czy może jakiś kabelek??Dłubać sam czy jechać do warsztatu??Miał ktoś z Was taki problem....?? peees. chyba dział pomyliłem proszę o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu - przepraszam Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Moze poprostu spalil ci sie bezpiecznik.Zobaczy czy masz jakis spalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Albo bezpiecznik, albo żarówka. Nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 dzięki sprawdzę w domu - mam nadzieje że mimo moich zdolności nic nie spier........ole :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 polecam wypięcie wtyczki od zegarów popsikanie wtyczki i gniazda jakimś preparatem odsiarczającym (np Kontakt) odczekanie 5 min i spłukanie jakimś zmywaczem alkoholowym , przedmuchanie powietrzem , wpięcie wtyczki na swoje miejsce wraz z odpowiednim umocowaniem obudowy uszczelniającej... tam przy myciu czy ulewie jak ta gumowa obudowa nie jest zabezpieczona , lubi sie wilgoć zbierać i jest problem... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORSO Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam Trochę póżno piszę ale właśnie podobnie zgasło mi swiatło w zegarach - okazało się że wina leży pso stronie nieoryginalnych żarówek.Więc jeydna dorga to rozebranie czachy bo wg mojej wiedzy to podświetlenie zegarów nie jest dzielone na sektory więc albo wszystko świeci albo nic.powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 W przypadku FENIXa stawiam na bezopiecznik albo kable/styki :cool: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Kumplowi stało sie podobnie, a powodem był przetarty przewód. Zerknij na przewody może w nich jest problem albo jak koledzy piszą że bezpiecznik.Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi