Gremlas Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 CO TO ZA SMIETNIK?KAJ SA ADMINI I MODERATORZY?CZEMU TEGO NIE USUNELI?BAłAGAN SIE ROBI I TYLE!!!! A co do kolesia to powiem tyle ze ma oczy i chyba wiedzial co bral.Przeciez nie kupował tego w ciemno tylko musial sie chyba przejechac i zobaczyc jak dziala.Ale jak wolał za zloma dac 2,5 tys jego problem Dolozy 5zl i ma porzadnego nowego japonca. Kinroada XT50 (ŁOŚ) kupi za 3,5k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Oj tam, temat już skończony, może jeszcze będzie o coś sie pytał ... :P a ten kinroad to co to ?? łoś...hmm u mnie w mieście to sprzedają, ale niepodoba mi sie, chociaż silniczek ładnie chodził :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Chodzi ładnie Vmax 70k/h po odblokowaniu niecale 904,3KMWiec juz jakas moc jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 No faktycznie, mocą poraża, nie ma to tamto.A temat do zamknięcia, bo ładny śmietnik się zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 juz to zrobilem pawika nsr nie podskoczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 juz to zrobilem pawika nsr nie podskoczy.... No nie wiem mi bynajmniej nie wyskakuja biegi :buttrock: i nie slychac uporczywego tarcia :flesje: Co do V\max - remotn sie przyda bo 60 to malo. :icon_razz: za ten off topic powinienes dostac bana Aha i moja nsrka jest bynajmniej jedno sladowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Pnowie co tu sie dzieje ???!!! do Ku*** prosze moderatorów o zbanowanie dandiego co on wogule robi ?? ma wąty do wszystkich a sam że tak brzydko powiem g umie i g ma ;] dla,mnie jest niedorośniętym bachorem co to myśli ze jak kupił sobie jawke dandy to jest wielkim kozakiem a chłopcz enie na tmy życie polega moze kiedyś sie nauczysz acha i tak między nami tu u nas jak masz wonty to na solo a nie rżniesz kozaka ;] Prosze o niezwłoczne rozpatrzenie sprawy !!!!!!!!!! modertorzy nie śpijcie :) :icon_razz: :buttrock: Pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 widzialem go ostanio jak jechal:D Dobry kubuś.Mialem kiedys rometa kadeta to przy tej dande to byl petarda :Dchocaiz wyglad ma fajny i mam sentyment do JAW ;]pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi