malys Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Biegi bez sprzęgła zawsze da się wrzucać. :icon_razz:Ale co do reszty to widać tylko jak dbał o nią poprzednik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 wlasnie Dandy sie zatarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Hehe i tyle sie nia nacieszyl , a nawet jej nie widzialem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A lał olej do mieszanki? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 lał ale co z tego jak on jezdził gaz do konca ,biegi bez sprzegła,filtr powietrza stozkowy(pewnie za 30zł)bez osłony cały osyfiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Mi by było szkoda tak motor katować, nie wiem jak bardzo, ale mądry to on napewno nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Hehe i tyle sie nia nacieszyl , a nawet jej nie widzialem :icon_twisted: I nie zobaczysz....... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Chyba jezdzi ale mu ojciec zabrania nim jezdic Coś troche mało wiarygodne iż z 50cm ma 10 czy 11KM a czy on ma do tego papiery?Za mało znane jesli byłoby dobre to by więcej ich jeździło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osti16 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Tak to jest jak sie kupi taki wynalazek... A co bedzie z tym moto? Za złom? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 swego czasu pojechalem do czech po taki motorek. dokladnie po taki sam tyle ze zolty i z 98`gadalem z kilkoma posiadaczami tego czegos- nikt nie narzekal na awaryjnosc- predkosc max ok 80-90 kahaema i nie wiecej. niskie spalanie(2,5-3l)w sumie same zalety widzialem, no moze oprocz braku dozownika. mialbym ja ale mnie czeski komis wystawil i nie dalo rady... ehh.... widzialem coprawda kiedys "brata" jawy dandy- jawe mosquito. silniki chyba te same- ryczal, buczal i moze ze 20kahaema jechal. mial widocznie jakies klopoty ze soba... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Osti sam jesteś wynalazek.Magneto, moskietki akuraty miały świetne silniki do tuningu, nie wiem czy o tych samych motorowerach mówimy, bo mosquito standardowo jest blokowane do 50 km/h, po zdjęciu blokad prędkość maksymalna ponad 90km/h może i nawet okolice 100km/h. Po tuningu powyżej setki bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 widzialem coprawda kiedys "brata" jawy dandy- jawe mosquito. silniki chyba te same- ryczal, buczal i moze ze 20kahaema jechal. mial widocznie jakies klopoty ze soba... Silniki całkiem inne, mosquito ma 4T, taki jak w JINCHENG'u!Dandy ma niemiecki Sachs lub Minarelli.Jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem tego "wynalazku" ( :) :D ) , to nich pisze!Chętnie odpowiem na każde pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 to jest tak pawiianie po pierwsze olej od skrzyni biegów sie wylał bo koleś który mi sprzedawał nie dokręcił klapki od oleju z skrzyni biegów...dałniemoto jest fajne jak dla mnie niech ci przypomnie pawik że twoja nsr była po roku od kad ją kupiłeś i ją tyle robileś...więc nie wkręcaj dupy musze mieć czas żeby to zrobić.... :biggrin: :biggrin: :bigrazz: :buttrock: :banghead: :bigrazz: :crossy: po drugie szukam części czy mi ktoś moze pomóc .....owiewki...itd jakeś sklepy...z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Zadzwoń do impolu, tutaj masz numer na ich stronie: http://www.impol.republika.pl/kontakt.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Tak, zdecydowanie Impol lub Jawa Moto Polska; http://www.plastcar.pl/jawa.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi