Haneczka Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Przyłaczam się do wszystkich życzonek....a przy okazji dziekuje za pamięć o moich :icon_twisted: Co prawda dopiero teraz miałam możliwość je przeczytać, ale bardzo mi milutko :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Wiecie kto ma dzisiaj urodziny?Ten co założył temat Halo Szczecin, czyli Kriso.Kto ma telefon do niego bo cos na forum nie bywa chlopak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Wiecie kto ma dzisiaj urodziny?Ten co założył temat Halo Szczecin, czyli Kriso.Kto ma telefon do niego bo cos na forum nie bywa chlopak.Jutro zadzwonie do mojego ex i postaram sie zdobyc nr do Krisa, wiec do wieczora powinien byc, PzDr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Jutro zadzwonie do mojego ex i postaram sie zdobyc nr do Krisa, wiec do wieczora powinien byc, PzDr... Dajcie znac jesli nie zdobedziecie numeru, to mąż mojej kolezanki z uczelni! i przy okazji to 13 wrzesnia zostal szczesliwym tatusiem, czego tez warto pogratulowac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 UWAGA !! Mam nr kom do Krisa, dla zainteresowanych moj nr gg 2142579...PzDr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Dziś ANGLIK ma swoje małe święto , niech mu cos tam cos tam staje i tak w ogóle to niech wraca do nas i niech się pochwali swoim nowym sprzętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 No to: Sto lat i od nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 sto latek na motorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ANGOL ŁAJZO DOBREGO WSZYSTKIEGO I SUZUKI WIEKSZEGO :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Seboka Wszystkiego Najlepszego z okazjono de la urodzinos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Seboka Wszystkiego Najlepszego z okazjono de la urodzinosDejay no :banghead: Baaa,haaaa haaaaa!Noooooo oczywiście wszystkiego naj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dejay no :lalag: Baaa,haaaa haaaaa!Noooooo oczywiście wszystkiego naj......Każdemu się należy a co :biggrin: A ty nie fikaj :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Czy wiecie że urodziny ma dzisiaj zwycięca konkursu na największą liczbę kilometrów przejechanych?czyli Kurczak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Seboka Wszystkiego Najlepszego z okazjono de la urodzinos DZiękuje Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Wiemy, wyczytaliśmy, ślemy życzenia stu lat!!! Królowi szos!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi