Miklas Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Witam. W sobote uderzam na urlop do Anglii. Bede jechal trasa Radom - poznań - świecko - hanover - duisburg - venlo - eindhoven - antwerpia - gent - duknierka - bolougne W boulogne promem do Dover i dalej do Birmingham. Juz wiem, ze Londyn ponoc lepiej objechac lewa strona, bo jadac prawa ponoc wladuje sie na jakies roboty drogowe. Macie dla mnie moze jakies wskazowki co do trasy, badz jakies ciekawe wskazowki co do samej jazdy w ruchu lewostronnym tudziez ciekawostki z kodeksu drogowego UK?? Za wszelkie sugestie bede niezmiernie wdzieczny. Pozdrawiam Miklas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Czesc!!!Wazna wskazówka! Zabierz duzo polskiego jedzenia, bo tego co tam maja nie da sie jesc!!!Ja motocyklem tej trasy nie robilem, ale kolega byl u mnie w zeszlym roku. Robil trase Londyn-Kwidzyn i z powrotem. Na nic szczegolnego sie nie uskarzal, wiec chyba nie ma wiekszych problemow na tej trasie...PozdrawiamSosen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi