bread Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 WitajcieMam pytanie do właścicieli motorów z widelcami up-side-down, czy pojawiają sięu was podłużne rysy na goleniach?Właśnie po zrobieniu ok 300 km po wymianie lag takie rysy zaczęły się u mnie pojawiać :( Przedtem miałem dwie lagi z rysami , z tym że tylko jedna ciekła, wspaniały serwis (już nieistniejący)stwierdził że zapolerują, i zapolerowali z rozpędu od razu dwie i zaczęły puszczać dwie bo zebraliza dużo materiału :clap: ;) :wink: :) Teraz mam nowe po 420zł za sztukę i zaczęły się pojawiać rysy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Hej ,może masz jakiś syf w lagach albo między uszczelniaczmi , moze staraj się wszystko rozłożyć na czynniki pierwsze i dokładnie przemyć ,ewentualnie zmienic olej i uszczelniacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 wraz z wymianą rur był wymieniany olej i uszczelniacze więc wszystko jest czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 wraz z wymianą rur był wymieniany olej i uszczelniacze więc wszystko jest czyste Albo lagi były z "gliny", albo uszkodzone panewki ślizgowe w goleniach. Mogą w nich siedziieć, powbijane drobinki twardego metalu (np ze zdartego chromu). Tego często nikt w Polsce nie wymienia. A potem zdziwienie, że lagi nowe a "przód" stuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 przy wymianie lag trzeba też wymienić tuleje ślizgowe , bez tego wymiana jest nic nie warta Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi