pancur Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 A jadąc puszką nie wyczajasz drogowca z kilometra nie wiedząc do końca czy to przepadkiem nie policja z suszarą ? Ja tak mam.Czyli działa.Nie obrażając wiem że są i tacy którzy w życiu nie założą bo to wiocha i nie widac znacza alpinstar. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No wkoncu cos ruszylo, huehue... Szanuje poglady ludzi i jesli ktos uwaza, ze to nie warte bo nie daje rezultatow czy nie pasuje do ciuchow, ich sprawa. ale tak jak pisze pancur, kamizelke mozna dostrzec z daleka i o to przeciez chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 A jadąc puszką nie wyczajasz drogowca z kilometra nie wiedząc do końca czy to przepadkiem nie policja z suszarą ? Ja tak mam.Czyli działa.Nie obrażając wiem że są i tacy którzy w życiu nie założą bo to wiocha i nie widac znacza alpinstar.kolego pancur nie pisz beletrystyki na temat "dlaczego ludzie nie zakładają kamizelki odblaskowej " widać każdy ma jakiś powód ku temu . ty zakładasz i chwała Ci za to , nie będę z tego tytułu pisał do proboszcza z Twojej parafii by nie wpuszczał Cię do kościoła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Nie chodzę do kościoła.Jestem hetero i nie wykorzystuje dzieciaków.Kiedys firmy ubezpieczeniowe dawały zniżki przy OC za kolor auta.Gdyby nie miały w miarę wiarygodnych danych że żółty j*b...e po oczach raczej nie weszły by w ten temat.Może przydało by się tak dla orientacji małe głosowanie i zamknąc temat.Z pozdrowieniami od mojej złachanej kamizelki po dwóch sezonach mimo że kosztowała 5 zlociszy i nie pasuje mi do reszty łachów.Amen :D Edytowane 1 Października 2013 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stano3875 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 jak jedziesz w kamizelce jaszcze z napisem polska i na turystyku bądź pewien że pomyślą że jedzie policja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyR6 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 jak jedziesz w kamizelce jaszcze z napisem polska i na turystyku bądź pewien że pomyślą że jedzie policja dokladnie, święta racja ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Nie ważne co kto pomyśli ważne jest własne samopoczucie i bezpieczeństwo . Mam biały kask i nie raz widziałem jak w puszkach załączali światła i zapinali szybko pasy jak mnie zobaczyli . Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Mleczko Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja o kamizelce ciągle zapominałem, to sobie naprasowałem odblaski na kurtkę - daje radę, a taniej i dużo wygodniej. Cytuj - dziennik kosztów na spritmonitor.deMoja Honda CB250N na Autocentrum.pl - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi