crisscross Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Witam ! Jestem posiadaczem kmx-a z 1997r, sprowadzony z reichu za grosze dlatego ma kilka mankamentów prawdopodobnie tylko optycznych. Prawdopodobnie dziś latałem nim z 30minut po czym miałem nie groźną glebe =/, lecz zapalił i kolejne 10-15 minut jazdy po czym zgasiłem silnik i chciałem znów odpalić, lecz przy puszczaniu sprzęgła zgasł... i tak wkółko http://www.kmx-125.com/kmx/Werkstatt/standerschalter.htm znalazłem coś takiego na stronie niemieckiej, niby to jest mój problem niewiem... Licze na waszą pomoc !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Chodzi o czujnik stopki? Tez mialem kiedys taki problem, po prostu odczepiłem ten czujnik i zwarłem ze soba dwa kabelki które sa do niego podlączone. A tobie cos szwankuje pewnie dlatego ze zaliczyłeś glebe i costam sie poj**ało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 czujnik jest jeszcze przy klamce sprzęgła Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crisscross Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Dziękuje za zainteresowanie tematem. Problem został rozwiązany, ziomek wpadł niespodziewanie i rozwiązał temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi