crazybiker_ Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 kolego pikus91 to napewno nie jest to, pozatym to jest od silnika , gdyby sie tulejki na wachaczu pokonczyly to motocykl by tanczyl podczas jazdy, juz sie spotkalem z takim objawem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ja z tym do czynienia nie mialem wiec nie wiem co sie dzieje z motocyklem ale do glowy mi wchodzi ze lancuch by przeskakiwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jak zwalniasz na zamkniętym gaznie to do cylindra dostaje sie za mało mieszanki i silnik ma problemy ze smarowaniem i troszke sie "zaciera" i przez to szarpaniepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRP Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A od kiedy w 2T hamuje sie silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A od kiedy w 2T hamuje sie silnikiem? Mozna i tak... :( Chc ja bym nie ryzykowal. Ale przegazowki przy zmianie biegow mozna robic i nawet powinno sie. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Przy zwalnianiu zawsze zbijam biegi z przegazowka, ale wy zabardzo nie jarzycie chyba o co mi chodzi.... pisalem wczesniej ze kiedy zamkne gaz ( bo to chyba logiczne ze kiedys trzeba zamknac) i zwalniam np.na 4, to w chwile po tym zaczyna szarpac, nikt mi tu nic konkretnego nie doradzil.....bankowo koles z tego forum (niewiem kto...) mial identyczny problem i to okazal sie prad wlasnie, ale niestety nie moge znalesc tego posta...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi