bozztom Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 Mam problem z predkosciomierzem, wskazowka wogule nie drgnie, przewod sprawdzilem i wszystko ok. Nie wie ktos co moze byc nie tak ? :?: :?: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 Spoko to samo miałem w NSR: linka i ślimak jsą na wieki, ale wypusty na pierścieniu przy kole się wycinają. Na 90% to będzie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 Odkręc linke od przekładni napedowej,podłącz ja np.do wiertarki akumulatorowej (niskie obroty!) i zobacz czy licznik działa.Jesli tak, to najprawdopodobniej sciete sa ząbki zabierające przekładni napedowej linki.Inny sposób.Odłącz linkę od predkościomierza, przymocuj ja np.taśma do kierownicy tak żebys widział czy linka obraca sie w czasie jazdy.Najpierw ustal czy przekładnia czy licznik szwankuje Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi