nowak Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 potrzebuje czegos takiego: http://www.twobros.com/cgi-bin/shopper?pre...ion&key=005-P1R wie ktos czy moge zamowic takie cos w PL (gdzie / za ile ) czy znow ze stanow trzeba sciagac? :icon_rolleyes: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 nowak a na kiego grzyba CI dB-killer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 nowak a na kiego grzyba CI dB-killer?pewnie dzielnicowy sie na niego czai :icon_rolleyes: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 pewnie dzielnicowy sie na niego czai :icon_rolleyes: tesciowa spac nie moze i czatuje na niego z walkiem do ciasta jak przyjezdza ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Drogi Ario... Szramer juz odpowiedzial :) zostalem grzecznie poproszony o wymiane na seryjny zanim drugi raz wyjade na ulcie LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 podjedz do jakiegos magika robiacego wydechy i ci cos takiego zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 a znasz kogos takiego w wawie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Drogi Ario... Szramer juz odpowiedzial ;) zostalem grzecznie poproszony o wymiane na seryjny zanim drugi raz wyjade na ulcie LOL omg! "fuck the police" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 a znasz kogos takiego w wawie? :) tak , bylo juz o nim na forum - koles ma swoj warsztat niedaleko toru Imola w Piasecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ten "DB killer" redukuje natezenie dzwieku o 2 - 3 decybele - nie wiem czy to zaspokoi osobe ktora "poprosila" o zmiane wydechu :) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ten "DB killer" redukuje natezenie dzwieku o 2 - 3 decybele - nie wiem czy to zaspokoi osobe ktora "poprosila" o zmiane wydechu :wink: Adam M.dlatego dla świetego spokoju nie pozbyłem się seryjnego wydechu :) narazie tylko w pracy nazekali że głośno ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 nowak jak chcesz to wypożyczę Ci (za czteropak Tatry/dzień) moją "serię" od Fazera, bo na mojego przelotowego STREETFIGHTERa nikt nie narzeka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 mam seryjny w garazu w razie czego, oby sie nigdy nie przydal ;) 27$ to nie tak duzo a bedzie troche ciszej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi