milosz-RR Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Gratulacje. Co do pytania to tak:Fuel - to tylko napis do czego jest to pokretlo czyli paliwaON - Paliwo leci az do rezerwyRes- rezerwa- jak czujesz ze Ci braklo to przekrecasz na ta pozycje i migiem na stacjePR I - tego niestety niwim :) Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 To PRI jest podobno do bezwarunkowego zasilania gaznilka, ale glowy nie dam, bo info od znajomego. Ponoc sluzy do przejazdu po oproznieniu gaznikow z paliwa i ponownym ich zalozeniu. Czy to prawda to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 PRI = primary. Używasz tego po założeniu ponownie gaźników lub jesli nie było w nich benzyny. Nie zostawiaj na tej pozycji, bo możesz przelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Dobrze wiedzieć. Ciekawe czemu nie ma OFF. W motorowerze miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 W ETZ tez mialem OFF :) Ciekawostka- kumpel ma GS'a z rocznika 91 i ma opcje OFF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Może ma jakiś inny kranik, albo przestali takie robić. A w innych sprzętach jak wygląda sprawa z OFF ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Dzieki chłopaki za podpowiedz, teraz juz bede wiedział kiedy konczy mi sie benzyna i nie bede musiał do baku co chwilke lukac :P :P jak zacznie przerywac to szybko na rez i lecimy na tankstelle :P czy jak tam to sie pisze ;) :cool: dzieki jeszcze raz... aha najpierw musze sobie kask kupic :D :) ha ha... ;) przeciez nie napisałem ze mam pozycje OFF!! Edytowane 27 Lipca 2006 przez majara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam wszystkich posiadaczy GS-ów i nie tylko :) mój to rocznik 92 i też NIE MA off tylko PRI ale myslałem ze to jest jako OFF hehehe ;) Śliczną masz maszyne ;] i ciesz sie że czane fele. ja mam białe i strasznie sie brudzą. co mnie wkurza zaje... bo nienawidze jak moje kochanie jest brudne ;)pozdro, szerokości Mariusz :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 No GratulacjeFest gryfno maszina ;) Sam czekom az se takie cos kupia bo juz nie moga se doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Witam Panowie GSy posiadają gaźniki podciśnieniowe tak więc nie muszą mieć opcji OFF, paliwo leci tylko wtedy gdy silnik pracuje w motocyklu. PRI jest to przelewanie gaźników, np gdy masz wywrotke i wyleje ci się paliwo z gaźników, przełanczasz z na PRI i gaźniki się napełniają. Pozdrawiam. PS. A GS rzeczywiście piękny, zazdroszcze. Edytowane 27 Lipca 2006 przez maciek87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Gratulacj maszyny. Ja tez sie zastanawiam nad kupnem motorka ale dopiero za rok. Wybieram pomiedzy GS500, CB500 a ER5. Ale raczej wybiore CB500 ;) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 A dzieki dzieki Panowie...;) Juz sie nie umiem doczekac ujeżdzania tej "bestii" własnie dzisiaj zamówiłem sobie kask AGV model GP1 czarny matowy i jutro ma być... 330 zł za niego dam i bede juz mógł legalnie po drogach smigac :cool: :) do SuzekLublin: Mam czarne fele ale wydaje mi sie ze były malowane, bo jak dzisiaj je myłem to widziałem jakis takie odpryski a pod nimi biel, wiec moze rzeczywiscie je ktos malował...ale nie dam głowy... pozdr. :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 A dzieki dzieki Panowie...;) Juz sie nie umiem doczekac ujeżdzania tej "bestii" własnie dzisiaj zamówiłem sobie kask AGV model GP1 czarny matowy i jutro ma być... 330 zł za niego dam i bede juz mógł legalnie po drogach smigac :cool: :) do SuzekLublin: Mam czarne fele ale wydaje mi sie ze były malowane, bo jak dzisiaj je myłem to widziałem jakis takie odpryski a pod nimi biel, wiec moze rzeczywiscie je ktos malował...ale nie dam głowy... pozdr. :D ;) Sprawdź z którego roku masz felgi to się dużo wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Sliczny gsik, naprawde rewelacja... i ten "przebieg" ;) Gratuluje zakupu i do zobaczenia na światłach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ładny moto. Musze powiedziec ze bardzo mi sie podobaja motorki jak sie swieca tzn. jak sa umyte...hehe...bo inaczej od razu sie prezentuja ;) pozdr. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi