Adam M. Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja jestem pewien ze ten motocykl juz potrzebuje natychmiastowej inwestycji w granicach $ 2000 zeby mozna nim bylo bezpiecznie jezdzic.Z tego co napisales wynika ze caly czas bylo tylko dzidowanie, sadze ze bez zadnej obslugi nie mowiac o wymianie jakichkolwiek czesci ( "za stary, nie oplaca sie "). Tak przeszedl kilkunastu wlascicieli i teraz w wieku lat 17 tu nadaje sie do calkowitej odbudowy.Bardzo mi to przypomina historie mojego GS 1150, ktory przede mna mial 14 wlascicieli, zostal przerobiony do wyscigow, az wreszcie jako kompletny trup ( choc z krecacym sie silnikiem ) trafil w moje rece. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 silnik b12 w ramie gsxr-750, jazda w 2 osoby po autostradzie w przedziale 160-170 km/h spalanie 7,2 l/100km. Sprawdzone na odcinku A-4, 54 km. jazda dziadkowa to 5,7l/100km, a normalnie srednio kolo 6-6,3 wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 a wiec spalanie wg.producenta to sr.7,5l/100km Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi