Skocz do zawartości

Pierścienie

Jędker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Musze kupic pierscienie do aprilii rx 50 r. 89 tylko ze jest z tym problem bo w Poznaniu nigdzie nie ma sklepu z akcesoriami do apki. Slyszalem kiedys ze silnik jest taki sam jak w yamahach dt tylko nie wiem z ktorego roku, czy te pierscienie by pasowaly? Od czego moglyby jeszcze pasowac? Z góry dzieki

Czy jest ktos w stanie mi odpowiedziec na to pytanie?

Ile biegow ma apa? BOdajze to jest silnik minarelli AM. Wiec mysle ze pierscienie beda pasowaly np od AM6, jesli masz am3 czy 4.

U nas u skuterowcow takie maja, ale na 80 poj:

http://bmkmoto.kqs.pl/?d=produkt&id=211

Zreszta zadzwon do nich, oni sprowadza kazda czesc do silnika, szczegolnie silniki minarelli am6. Duzo czesci brakuje na ich strone, wiec warto zadzwonic;)

Musze kupic pierscienie do aprilii rx 50 r. 89 tylko ze jest z tym problem bo w Poznaniu nigdzie nie ma sklepu z akcesoriami do apki. Slyszalem kiedys ze silnik jest taki sam jak w yamahach dt tylko nie wiem z ktorego roku, czy te pierscienie by pasowaly? Od czego moglyby jeszcze pasowac? Z góry dzieki

Czy jest ktos w stanie mi odpowiedziec na to pytanie?

Akcesoraia do aprilii mają przeciez w rapidzie,b o to jest też salon aprilii, takze tam dostaniesz pierścienie, ale napewno drogo i dlugo musisz czekac. Osobiście nie polecam, bo nikt sie nie zna tam na motocyklach. Mozna sprobowac dorobic pierścienie, tylko niewiadmo jak jest wytrzymałość takich pierscieni.