Jędker Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Musze kupic pierscienie do aprilii rx 50 r. 89 tylko ze jest z tym problem bo w Poznaniu nigdzie nie ma sklepu z akcesoriami do apki. Slyszalem kiedys ze silnik jest taki sam jak w yamahach dt tylko nie wiem z ktorego roku, czy te pierscienie by pasowaly? Od czego moglyby jeszcze pasowac? Z góry dzieki Czy jest ktos w stanie mi odpowiedziec na to pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ile biegow ma apa? BOdajze to jest silnik minarelli AM. Wiec mysle ze pierscienie beda pasowaly np od AM6, jesli masz am3 czy 4. U nas u skuterowcow takie maja, ale na 80 poj: http://bmkmoto.kqs.pl/?d=produkt&id=211 Zreszta zadzwon do nich, oni sprowadza kazda czesc do silnika, szczegolnie silniki minarelli am6. Duzo czesci brakuje na ich strone, wiec warto zadzwonic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Musze kupic pierscienie do aprilii rx 50 r. 89 tylko ze jest z tym problem bo w Poznaniu nigdzie nie ma sklepu z akcesoriami do apki. Slyszalem kiedys ze silnik jest taki sam jak w yamahach dt tylko nie wiem z ktorego roku, czy te pierscienie by pasowaly? Od czego moglyby jeszcze pasowac? Z góry dzieki Czy jest ktos w stanie mi odpowiedziec na to pytanie?Akcesoraia do aprilii mają przeciez w rapidzie,b o to jest też salon aprilii, takze tam dostaniesz pierścienie, ale napewno drogo i dlugo musisz czekac. Osobiście nie polecam, bo nikt sie nie zna tam na motocyklach. Mozna sprobowac dorobic pierścienie, tylko niewiadmo jak jest wytrzymałość takich pierscieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędker Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 W rapidzie bylem i nie maja nic do aprilii. Jest ona 3-biegowa i musialbym dokladnie wiedziec jakie kupic zeby nie wyrzucic pieniedzy w błoto. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi